0 oy
176 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Çocukluk arkadaşımla benim düğünüm sırasında küstük ortada bir sorun yoktu ben mi hata yaptım diye defalarca sordum konuşmaya çalıştım ama hep ters tepki aldım ve çok üzüldüm bu duruma sizinde böyle olduğunuz arkadaşınız var mı 

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Var ama üzülmedim 5 sene oldu görüşmüyoruz neden küstüğümüzü hiç bilmiyorum. Evlendiğim zaman davetiye gönderdim evine ama ona da gelmedi. Kendi bilir kimseyi hayatımda zorla tutamam gitmek isteyen gidebilir benim için sorun yok. Onunla doğmadım ki onunla hayatıma devam edeyim. Tek sorun ondan sonra arkadaş edinemedim kimseye güvenemedim kendimi açamadım kimseye. Şu an hiç bir arkadaşım yok bir eşim bir kızım var. Özlüyorum ama yapacak bir şey yok. 
tarafından
Bende neden küstük hiç anlayamadım tam o arada benim nişanım konuşuluyordu düğün filan durup dururken araya mesafe koydu
tarafından
Belki şey oluşmuştur bu düğünden sonra benden uzaklaşır eder filan o mesafe koymadan ben koyayım diye ya da kıskanmışta olabilir.
tarafından
Ama kuzum sanmıyorum yan yana oturuyoruz neredeyse her gün birlikteyiz herşeyi birlikte yapan biriydik evlenince arkadaşıma veda etmicem ki
tarafından
Vardır kendince bir sebebi çıkar kokusu canım.
tarafından
Bundan sonra sanmıyorum ya
-Reklam-
0 oy
(17,202 puan) tarafından
Boşver bence. Bazi kizlar yakin arkadaşınin sevgilisi olunca bile kiskanip uzaklaşıyorlar. Seninkide seni kaybediyor diye kiskanip mesafe koymuştur. Benimde bi arkadaşim ben hamile kaldiktan sonra arayip sormayi kesti. Onunda bir çocuğu vardi. Oda ikinciyi istiyormuş ama kocasi istemiyormuş. Bu sureçte benimle iletişimde olmak ona çocuk isteğini hatirlattiği için üzülüyormuş, görüşmeyi kesti. Hiç neden diye sormadim sildim numarasini. O yokmuş gibi davraniyorum. 
tarafından
Çoğu kişi sizinle aynı fikirde oldu çevremdeki kişiler
0 oy
(9,920 puan) tarafından
O kadar çok ki canım. Gizli düşmanlarım diyorum artık cunku samımı dost sıkıntılarını paylasır senınle soyle yaptın kırıldım der. 13 yıllık lise dostlugumu bitirdim ben gerisi koymaz. Su donemde dostlukta kalmadı ahır zaman sıkıntısı insanlar hasetten kaynıyor. 
tarafından
Evet kesinlikle öyle
0 oy
(23,783 puan) tarafından
8 yıllık arkadasimi sildim dönüp arkama da bakmam eskiden sen benim anne baba ayrı kardeşimsin derdim şu an yokluğuna o kadar alıştım ki tekrar görüşsek sanki ortak konuşacak hiç bir şeyimiz olmayacak gibi hissediyorum 
tarafından
Bende öyle hissediyorum
0 oy
tarafından
Benmde ayni sekilde yakin bi arkdsm var dunaksmki kutlamalara katildk esimle bana mal ya tam. Malsin ne diye kutlamaya gdyosn yazmis onuda esim gordu ne dye boyle konusr filan dye bende dedim esik gordu mesji nye oyle bsey yazdnki herkesn kendi karri filan dedim. Bu bana ters ters konusmaya basldi sacmaladiniyice konuyu cirkflge cevrdi alttn aldim soncta en yakinn arkadasik diye ama dusndmdehata yapyorm cnku herzaman boyle seyleri abartyo sacmalyo bide asiri negatif tamm cok sevyrm kendisni ama surekli binuyusklk bi sorun bi negatflk benmde enerjmi assgaya cekyo sanirim bende uzak durcm gibme gelyo senin icin iyi olan neyse sende onu yap hic takma cnm. Bnm

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 63 göst.
23 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Kuzey19 (459 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 254 göst.
29 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 735 göst.
2 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 840 göst.