0 oy
221 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (120 puan) tarafından
İyi gecelr.hanimlar. 2 yasinda oğlum var canı sağolsun çok yaramaz hiperaktif bı çocuk aylıkken hiç böyle değildi çok usluydu yaşına girdi.. Tutamıyorum oğlumu artık nereye gitsem bugün avmye gittik eşim sürekli laflaandi zaten pek fazla ilgilenmez evdeykende bende hamileyim doğuma az kaldı çok zorlanıyorum hem iş yemek cocuk çok zor sadece eşimden en azından bu dışarı çıkınca ilgilensin birazda ben rahat edeyim ama yok ne yapar ne eder gene ilgilenmez laflanmasi zaten cabasi ..sizinde eşiniz.boyle.cocuguna bakıp ilgilenmezmi izinli gününde arkadaşlari çağırınca sesi çok iyi geliyor ama eşim bizle mutlu değil hemen eve götürmek istiyor çıkma diyor bana çocuk durmuyor diyor insan bunaliyor.kendi her yere gidiyor  sıkıntı yok ama bizle biyere gidince hadi ev diyor arabamız var arabadan aşağı zor indiririm.oglumu hiç istifini bozmaz ben herşeyi yaparım eşim aslında ikinci çocuğu da hakketmiyordu ama rabbim nasip etti bakacağım mecbur 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
İzin gününde de işten geldiği zamanlarda da çocuk eşimldir ben sadece altını alacağım zaman devreye girerim hatta bazen gece eşim ben dinleneyim diye kızı da alır başka odada uyurlar sabah işe gitmeden getirir yanıma yada eşiğine yatırır gider iyiki eşim var diyorum 
(120 puan) tarafından
Masllah canım nazar değmesin etrafımda da böyle görünce insan imreniyor keşke benim eşimde böyle olsa yok yani
tarafından
Herkes bir olamıyor canım ya belki eşin daha ağır işte çalışıyordur bilemem kıyaslama yapamam ama en azından çocuğa bakmıyorsa ev konusunda az da olsa yardımcı olabilir
-Reklam-
0 oy
(402 puan) tarafından

Çocuk yaramazlık yaptığı agladigi için sürekli bunaliyordur cnim benimkide bazen bidaha bu çocukla bi yere gitmicem diyor sonuçta onlarda çalışırken çok yoruluyor kafa dinlemek gezmek istiyorlar ama bilmiyorlar ki biz geceli gündüzlü çalışıyoruz ben bazen diyorum sen işten geliyor sabaha kadar dinleniyorsun Pazar günü sana ait ben geceli gündüzlü nöbetteyim diye :ermm:

(120 puan) tarafından
Evet sürekli ağlayan bı çocuk canım oğlum artık ben bile yoruldugum için dayanamayıp oğluma kızıyorum sonrada üzülen ben ölüyorum bı iki saat bile bakamiyorlar.hemen daraliyorlar.biz.napalim bizi anlayan yok iste
(402 puan) tarafından
Evet gerçekten öyle bol bol dua et sabret hepimiz bagriyoruz arada bı malesef bu zamanlar da geçecek insAllah
0 oy
(24,301 puan) tarafından
Birlikte yaptık Birlikte bakıyoruz yine yükünün çoğu bende ama onların baba oğul zamanları var alır markete gider dönüşte parka uğrar hem baş başa zaman geçirirler hem çocuk yorulur gelince de uyur bende ev veya okul işlerimi hallederim o arada 
0 oy
tarafından
Şimdi buraya eşim söyle böyle diyip gururlanamam bide teşekkür mu edeyim yapmak zorunda zaten bu bir lütuf değil dün avmye gittik ben rahat gezeyim diye kızımı alıp gitti vaktim birlikte kafedeler bende rahat rahat alışveriş yaptım bizimkide 11 aylık dışarda çocuğu benden daha fazla yanına alır ama öyle olmalı biz zaten bütün gün bakıyoruz dışarda da rahat edelim yani 
0 oy
(247 puan) tarafından
Ilgilnir bnmle ilgilnmez canm bnm esimde iyi bir baba herseyini yapar saolsun o konuda

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 315 göst.
30 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Isteoylesine (373 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 286 göst.
28 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hirakusunannesi (365 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 405 göst.
26 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Peri99 (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 979 göst.
20 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,911 soru

24,161,432 cevap

335,409 kullanıcı

...