0 oy
147 göst.
Diğer kategorisinde (141 puan) tarafından
Maksat muhabbet çok tuhaf bir olaya şahit oldunuz mu 

2 Cevaplar

0 oy
(28,652 puan) tarafından
Böyle  soruncada aklıma gelmedi kız
(141 puan) tarafından
Kız bende sıkıldım maksat muhabbet dedim
-Reklam-
0 oy
(4,215 puan) tarafından
Geçen gün komsumda oturuyoruz dediki diğer komşuda tepsim var bayramdan beri götürdü tatli yapti içinde daha yolamadi bana da lazim istesem ayip olur mu dedi bende niye ayip olsun oğlanı gönder alsin gelsin dedim ogluda sekiz yaşında çocuk gidip aldi geldi bir baktim tepsiyi hala yikamamis bayramda yaptığı tatlinin şerbeti var daha üstünde şok oldum çocuk diyorki sicak su akmadigi için yikamadim kusura bakmasın demis ben şok kac gündür hiç aklımdan çıkmadı bana aşırı tuhaf geldi 
tarafından
Atsaydın o tepsiyi :=))
(4,215 puan) tarafından
Kız benim deildi ki komşunun tepsisi olay iki komşu arasinda yaşandı olayın şokunu da ben yaşadım yanj ne bileyim ölsem öyle göndermem bide bayramin üstünden kaç zaman geçti vala bazı insanlar çok rahat yada ben çok kasintiyim bilmiyorum
tarafından
O değilde ben evinin içini merak ettiim, acep ev ne haldedir, tabi bilemeyiz durumlarını, psikolojilerini
(4,215 puan) tarafından
Yok ben biliyorum gayet keyifli psikolojisi yerinde biri genç güzel tabi evi afedersin poh götürüyor kadının tek marifeti süslenip salinmak bide o pisliğin içine pes peşe iki çocuk doğurdu tek üzüldüğüm çocuklar yemin ederim ne insanlar var diyorum asla kinamiyorum günahını almıyorum ama elin ayağın tutuyor dimi

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 690 göst.
+1 oy
62 cevap 3,082 göst.
26 Mart 2024 Diğer kategorisinde Memuranneee (4,910 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,814 göst.

Kategoriler

1,493,711 soru

24,404,751 cevap

350,421 kullanıcı