0 oy
199 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (29 puan) tarafından
Kizlar ya dışarda magnolya yedigim zaman cilegide muzuda cok taze duruyor sulanıyor kremaya karışmıyor benimki 1 gunde sulaniyor nasil yapsam sulanmaz

5 Cevaplar

0 oy
(1,276 puan) tarafından
Çilekli hiç yapmadım, şimdiki çilekler yıkarken bile eziliyor.. muzlu yaparım ve hiç sulandiğıni farketmedim hafif bir kararma oluyor illaki.  Ben misafirin öğlen gelecekse geceden  akşama gelecekse sabahtan yapıp dolaba bırakıyorum. Kolay kolay ertesi güne çok kalmıyor ki..
(29 puan) tarafından
Muzda hafifte olsa sakız gibi suyunu birakiyor canim ya tabi çilek kadar degil ama yinede birakiyor bende ve benim 2 gün yiyorz o yuzden öyle olunca üzülüyorum açıkçası
-Reklam-
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Meyve jölesine batırıyor olabilirler
0 oy
(732 puan) tarafından
Ekstra bişi yapmıyorum fazla kalınca 2 gün bile dolapta kaldığı oluyor bişi olmuyor genelde muzlu yaparım çileği üstüne kunlanırım
0 oy
(983 puan) tarafından
Hep muzlu yaptım bu zamana kadar hiiç sulanmadı. Özel bir şey de yapmadım valla bilemem o yüzden canım 
0 oy
(856 puan) tarafından
Denemedim ama jöle yap meyve kararmamasi için ben pasta yaptığım zaman üzerine yapıyorum ama magnolya da hiç yaomadim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 199 göst.
0 oy
4 cevap 410 göst.
7 Şubat 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde clk38 (1,522 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 106 göst.
2 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Biroglanbirkizannesi (552 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,474,884 soru

24,146,443 cevap

334,687 kullanıcı

...