0 oy
130 göst.
Diğer kategorisinde (270 puan) tarafından
Kızlar bebeğim öğlen üniteye kalkmıştı sonra kendisi inerken elini yere uzattı ama düştü ağladı hafif kafası dokundu gibi oldu sonra kucağıma aldım sustu baya saat geçti uyudu uyandı birşey görmedim normal oynuyor felan azonce emdi sonra doyunca kalktı ve az oturdu kustu halıya çorba kaşığı kadar korkmalimiyim kızlar yoksa fiskirarka mi kusması gerek normalde kusmuyordu dikkatimi çekti şuan oynuyor hala yaramazlik peşinde 10 buçuk ayligiz ne yapayım gotursemmi normalmi acil cevap verin 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Fışkırarak kusması tehlikeli 
(270 puan) tarafından
Bu normal dimi canım ama hiç kusmuyordu neden kustu acaba ya yeni emdiği için mu anlamadım ya
-Reklam-
0 oy
(2,686 puan) tarafından
Davranişlarinda anormallik aniden fiśkirir tarzda kusma goz dönmesi bilinc kaybi yururken denge kaybi uyuyup uyanamama gibi seyler olursa gel dedi canim acil doktoru gidincede muhtemelen ayni seyleri derler icim rahat etsin nolur nolmaz dersen git bizimki daha aylikken kanepeden dustu sordu saydiklarimdan geri eve yolladilardi bisey olursa gel diye 
(270 puan) tarafından
Yok canım çok şükür evet daha önce bizimkide kanepeden yataktan düştü hepsinden hemen götürdüm yüksek diye öyle demişti doktor duvara kadar fışkırır tarzda kusarsa demişti titreme göz takibi felan hepsini denedim şükür sanırım yeni emdi diye kustu diye düşünüyorum çünkü frenleyerek düştü yani ayaktaydı
0 oy
tarafından
Durup dururken niye küstü ki bence bi gotur ya 
(270 puan) tarafından
Emdirdim canım sonra kustu işte ama aklıma takıldı ya
tarafından
Normalde kusmuyodu dedin ama
(270 puan) tarafından
Evet yakın zamanda görmedim öyle ama fışkırır tarzdada değil işte daha önce düştüğünde hemen goturtdugumde doktor öyle demişti ama aklıma takıldı ya bir arayıp sorayım en iyisi ama göz

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,491,951 soru

24,378,872 cevap

348,550 kullanıcı

...