0 oy
238 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar birkaç sorunlarım var ve psikiyatriste gitmem gerekiyor gittiğimde Doktor Eğer ilaç verirse bu sicilimi işler mi acaba bu arada özel güvenliğim Eğer bu hayatımı etkileyecekse söyler misiniz acaba

7 Cevaplar

0 oy
(273 puan) tarafından
Hayır canım olur mu hiç öyle şey. Git gönül rahatlığıyla 
-Reklam-
0 oy
(2,587 puan) tarafından
Yok canım bende çok önce kullandim güvenlik olmak için heyet raporunda sorun olmamıştı sıkıntı olmaz sonrasında da dediler
0 oy
(4,214 puan) tarafından
Sicilde varmi bilmem ama her gittiğin doktorda sağlık raporunda karşına çıkar malesef ehliyet falan alirken zorluk çıkıyor
0 oy
(1,529 puan) tarafından
Verdiği ilaca bağlı kimi hafif depresyon ilaçları oluyor kimi de ağır benim amcamın kızı alamamıştı vermediler silahlı ve sılahsız
0 oy
tarafından
Hayır canım işlemez. Ben de silahlı güvenliğim ve psikolojik tedavi gördükten sonra aldım. Muayeneye gittiğim psikolog kullandığım ilaçları gördü gerekli açıklamaları yaptım elime 100 soruya yakın kağıt verdi bunları düzgün şekilde cevapla dedi ve sorularda şaşırtmalar vardı ilk sayfada sorduğu soruyu son sayfada farklı bir şekilde sormuşlardı dürüst cevapladım geçtim. Bir sonra ki sınavda etkiler mi dedim etkilemez sorun olmaz dedi zaten ikinci sınavda formaliteden oluyor dedi. 
0 oy
(481 puan) tarafından
Akil hastaliklari karşına çıkar yoksa depresyon anksiyete niye çıksın ama şizofren olursun paranoid bozukluğun olur işini yapmaya engel olur tamam ama diğerlerinden bi sıkıntı çıkmaz canim
tarafından
Nasılsın yani anlamadm ne konuda engel olur ki boyle
0 oy
tarafından
Bence hayatın heryerinde karşına çıkabilir 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 713 göst.
23 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (9,955 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 128 göst.
21 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Tenha bitirim (9 puan) tarafından soruldu