0 oy
726 göst.
Diğer kategorisinde (3,797 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
kızlar iyi akşamlar zehranur'un yanakları 3 4 gündür boyle kirmızı arada geçiyo yine beliriyo doktorada götürmedik bide kac gündür burnu akıyo diş cıkardı bitane daha çıkıyo hatta bunlarla alakası var midır bilmiyorum alerjik bisey desem farkli bisey de yemedi ama yumurta sarisi veriyodum bikac gundür köy yumurtasi geldi koyden ondan veriyodum yapabilir mi normal yumurtadan farklımıdır bi fikriniz var mı pazartesi götürücem geçmezse acayip kafama taktım

24 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Yumurtadan olabilir canım köy yumurtasının sarısı daha etken maddeler içerdiği için alerji yapmıştır:/

Ama alerjiyi bi kenara koyarsak beeenn seniinnn o pembik yanaklarınıııı teeek teeek tekkk yerimmmm pofuduk şey seniiiii allahımmm delircem yaaaa ☺️❤️❤️❤️❤️❤️ MAŞALLAH ne tatlı bebeleriniz var be sizin de gıcıklar :D benimki doğsun görersiniz siz shshhs

(3,797 puan) tarafından
Canm benm cok saol ☺❣
(405 puan) tarafından
Okurken neden aklıma Selena dizisinde ki aslı geldi :D hepinizi TEEEK TEEEK TEKKK RENCİDE EDERİM :D
tarafından
Sen diyince benim de beynimde yankılandı o tiz ses ashdsgjs
(405 puan) tarafından
Sjsjsjs :D :D eskiler guzeldi
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Oyyyy bin kere maşallah annesi ... kızarıklık hakkında fikrim ve bilgim yok ama çok tatlı maşallah maşallah maşallah
(3,797 puan) tarafından
Canmm cok saol❣❣
+1 oy
tarafından

Çok sicakladiginda yada uykudan kalkınca bunalmış gibiyse oluyo oglumda alerjiye benzemiyo sanki.. 

Ama çok tatlı duruyo ver teyzem bi isirik şuradan yerim seni ya masallah sana sipa<3:D

(3,797 puan) tarafından
Kuzum cok saol tesekkur ederz❣❣
+1 oy
(1,421 puan) tarafından
Ne yapmistr bilmiorm canm cok.uzgunum ben masallah demek icin yaziorm.ne kadr tatli bi bebek yahu yerim.o surati
(3,797 puan) tarafından
Canmmm cok tesekkur ederiz
+1 oy
(2,689 puan) tarafından
Benim oğlumun da 3 aylikken başladı, sizinki ne kadarlik bilmiyorum da. Gitmedigimiz doktor kalmadi nerdeyse, neticede yapilan deri testinde ve kan tahlillerinde yumurta alerjisi çıktı. Akına da sarısına da alerjisi varmış :/ kremler kullandık, yumurta yemeyi bıraktım.

Ayrıca güvendiğim bir hocaya götürdüm, o da nazar dedi. Bazıları çok nazar çeker, bu çocuk da öyle dedi :/ sari kantaron yagi önerdi, onu kullanıyorum şuan. Azaldı gibi. 

Bizimki kadar uğraştırıcı, dirayetli bir kızarıklık değildir insaallah.
(3,797 puan) tarafından
Yaaa gercekten mi
Aslında yumurta veriyodum bi süredir ama 3 4 gundur köyden getirdigimiz yumurtadan verdim omu ağır geldi acaba
(2,689 puan) tarafından
Bilmiyorum ki olabilir belki. Sadece renk değişimi mi var, yoksa o alan pütürlü ve sert mi? Sulanma oluyor mu?
(3,797 puan) tarafından
Sulanma falan yok canm sadece hafif kabuksu gibi
(2,689 puan) tarafından
Bizimkinin başlangıç kısmına benziyor gibi de korkutmak istemem. Belli de olmaz. Geçmezse ihmal etmeyip götürün doktora bence. Ya da evde varsa sari kantaron yağıyla nemlendirebilirsin bence.
+1 oy
tarafından

Oyyy maşallah annesi rabbim acısını göstermesin :)<3

(3,797 puan) tarafından
Amin canm hepimizin evlatlarini rabbm bagislasin bizlere ❣
+1 oy
tarafından

Oyyyy yerim o yanaklariniii masallahhh<3<3

(3,797 puan) tarafından
Saol canmm❣❣❣
tarafından
Yumurtadan sonra olduysa o agir gelmistir kuzum. Kes bakalim yumurtayi 2 3 gun gececek mi. Rabbim sifa versin kuzuna
(3,797 puan) tarafından
Amin canm insallah
+1 oy
tarafından
Kız Masallah bu minnagı görmüş oldum
(3,797 puan) tarafından
Saol kuzum ilk kez mi gördun daha öncede atmistm bikac kez ☺
tarafından
Yok gordum de bugün tam yakindan gördüm
0 oy
tarafından

Maşallah cnm geçmiş olsun :)

(3,797 puan) tarafından
Saol canm      ❣❣
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Masallah masallahh benim oglum sicaklayinca aynen boyle yanaklari al al oluyor
(3,797 puan) tarafından
Bende acaba sicakladigi icinmi dedm ama yok genelde hep böyle 3 4 gündür saol canm❣
0 oy
(701 puan) tarafından
Bbm oglumdada olmuştu  3.saat kayinvalideme bıraktım  çok öptük dediler ben ona yordum  ama rüzgarda balkona çıkartmış görümce soğuğu yiyp  sıcağa girince de olmuş olabilir  diye yormuştum ben  cnm
(3,797 puan) tarafından
2 3 gun once sabah sogugunda cikmistk disari ama acaba sogukmu yapti bende oyle dusundum aslinda gecmedi ama
(701 puan) tarafından
Bence soguktandir canm benm 1 gün sonra gecti  bepantol ve bebe yağı  sürdüm  elimi dokundurdigumda yanakları  yanıyordu  bnmkinin
(3,797 puan) tarafından
Bende sürdüm canm bakalm fayda edicekmis
0 oy
(6,775 puan) tarafından

Yaa senin o al al yanaklarını yerim ben nasıl tatlı duruyor ❤❤☺maşallah 

Yumurtadan olabilir belki canım 3 4 gündür onu yiyormuş allerji yaptı demekki çocuğa inşallah çabucak geçer yuzundekiler ❤
(3,797 puan) tarafından
Insallah canm bugun vermedim zaten insallah ondandir baska bsy olmasinda
(6,775 puan) tarafından
Bakalım geçecek mi yarına canım
0 oy
(482 puan) tarafından

Ama ben senin yanakları yerimmm <3 Yumurta allerjisi olmuş olabilir, yünlere karşı allerji olabilir, deterjanını değiştirdin mi yanaklara temas ederse belki o yapmış olabilir. Yanaklar hassas yerler. Allah şifasını versin minnoşun <3

(3,797 puan) tarafından
Saol canm benm deterjani aylardir ayni ondan olucagani sanmiyorum ama yumurtadan sanirim
0 oy
(11,257 puan) tarafından
Ya maşaallah çok tatlısın sen ama pofuduk yanaklı seniiiii rabbim korusun seni hayırlı uzun ömürlerin olsun kizariklik benim kizdada oldu sütü mu sürdüm geçti valla 
(3,797 puan) tarafından
Saol canmm amin❣
0 oy
tarafından

Oyy kuzum alarji olmuş balyanak bi doktora göstermelisin canım

(3,797 puan) tarafından
Goturucem canm alerji gibi
0 oy
(2,483 puan) tarafından
Alerjik bi durum canim bu direk gotur doktora
0 oy
(3,443 puan) tarafından

Ya sil su fotoyu yemin olsun ısırmak isterdim masallah Süphan Allah :)

0 oy
tarafından
Alerji belirtsi cNim oglumunda oyle oluyo domates yumurta yedigi zaman
0 oy
(435 puan) tarafından
Sakallı biri öpüyor gibi sanki 
0 oy
tarafından
oyy kıyamam nasıl da yanagını gostermiş

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 388 göst.
22 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Minikmucize (2,589 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 190 göst.
31 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simayyy (1,878 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 106 göst.
18 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Umutsuz0034 (457 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 154 göst.
7 Eylül 2022 Diğer kategorisinde OynakBalina (1,224 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,033 soru

24,106,142 cevap

332,702 kullanıcı

...