Kızlar özür diliyorum araştırdım araştırdım anlamli bir şeye varamadim. Ben 27+1 günlük gebeyim en basindan beri eşimle ilişkilerimiz duzenli asla geri çevirmem o da benim iyi olmadigim zamanlarda asla teklif etmez zaten. Şimdi sorum su ki bu ruyalanma olayi canimi sıkıyor bir kaç kere denk geldim sabah çok erken saatte dusa gidince nedenini sorunca rüya gormusum diyor hatırlamıyorum diyor ya kendimi aldatılmış hissediyorum çok kötüyüm sabah yine aynisi oldu halbuki daha persembe günü birlikte olmuştuk siz boyle seyler yaşıyor musunuz yoksa yaşıyorsunuz ama eşleriniz belli edecek bir harekette mi bulunmuyor kafamda deli sorular.
Bunun için kızamazsın ki rüya sonuçta elinde olan bişey değil. Onlarda ki hormon olayı çok farklı canım ve o hormon yüzünden bazı geceler rüya görüyorlar yada rüya gördüklerini zannediyorlar çok normal yani.. Rüyaları kendimiz seçmiyoruz malesef. Yeri geliyor bayan olarak ben bile görüyorum yani erkeğin görmesi de çok normal
Hiç söylemedi genelde seninle gördüm rüyaları der ama inanmıyorum tabiki :) yapıcak bişey yok canım yani hiç aldatılmış gibi hissetme normak bişey . Arada banada oluyo yani benim hiç aklımdan geçmez öyle bişey mesela dedem vefat etti 1 hafta evde dua okundu hergün gördüm 1 hafta geçti görmedim. Şeytanın işi yok yani
Su erkeklerin yakasindan dusun artik yahu... biyolojik isleyisinin de mi pesinden kosuyorsunuz be bacim.. biri dusu takip eder oburu donu takip eder.. bu kadar icinizi disinizi dokup durmayin suraya.
Tek suçlu testosteron :)) rüyalarına da mi kariscan adamin napicaksn onun suçu degil ki
Yani onu yargiladigim icin ya da kizdigim için sorun yapmiyorum da sadece bnde bir sorun mu var diye dusunuyorum hani yetmiyorm gibi mi :(
Rüya canım aldatmakla ne alakası var erkeklerde bazen böyle olurmuş farkında olmadan sorun edecek bişey degil bu kadar takılma
1,488,274 soru
24,327,712 cevap
345,564 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın