0 oy
173 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,754 puan) tarafından
Kizlar düzenli adet olurdum bu güne kadar ama son bir yıldır beş altı güne kadar geçiyordu normalde asla bir gün bile geçmezdi hormon testleri sonucu polikistik overe işaret ediyor zaten göğüs ucu ve göbekte kıllanma yüzde tek tük sivilce aşırı kilo alma vb belirtileri çok 

Sorum şu sürekli yeme isteği yapar mı 

Ve tedavi olunca kilo verilir mi 

Ve kıl tug azaliyor mu 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kola içiyorsan kolayı bırak, şekerli paketli gıdaları bırak bırakamıyorsan da azalt, sade maden suyu iç ben Beypazarı içiyorum çok güzel :) en önemlisi kesinlikle bunu yaptır tiroidlerine baktır 
(1,754 puan) tarafından
Peki tedavisi nasıl  ilaç vb kullanınca kilo gider mi sen mesela sisgo musun ben çok sade Nescafe içiyorum bırakayım mi
tarafından
Çok şişgoyum :) 85 kiloyum ama doğum kilosunu veremedim :) boğazımı tutamıyorum :) sen önce tiroidlerine baktır pco nun en temel sebebi haşimato, tiroidin yavaş çalışması duruma göre doktor ilaç verir sen Bi kan ver
(1,754 puan) tarafından
O da var bende canım ama ben aşırı sisgo değilim 65 kiloyum ama bu son zamanlar kilo veremiyorum aşırı yeme isteği var diyet de yapamıyorum basenlerim neredeyse komple eridi çok yürüdüm disarilarda
-Reklam-
0 oy
(2,140 puan) tarafından
Kendimi bildim bileli polikistik overliyim. Kızıma 48 kiloya düşerek hamile kaldım. O da 8 ay ugraşıp üstüne rahim filmi çektirmemizle Rabbim nasip etti. Erkek tipi kıllanmam pek yok şükür.  Ama adetim bazen 2 ay olmaz. Bazen ardı ardına olur hemen. Kadın doğum doktoru kilo almamam gerektiğini söyledi ısrarla. Şuan diyetteyim yine. İnsülin direnci oluyor. Aşırı tatlı canım istiyor.  Her şeye tamam ama o tatlı isteği ciddi söylüyorum beni mahvediyor. Diyetisyen tatlıyı azaltarak İnsülin direncini kırman gerekiyor dedi. Gerçekten ameliyatı falan olsa olurdum. Ama ilacı bile yok. Rabbim yardımcımız olsun.
0 oy
(174 puan) tarafından
Ben kilo verince polikistik över düzeldi zaten sinirdaydim tam teşhis konulması 6 kilo verdim 2 ayda sonra hamile kaldım kıy tüy hala var 
(1,754 puan) tarafından
Kiloyu nasıl verdin
(174 puan) tarafından
Diyetisyenle normalde 94 düm 88 e düştüm şimdi tekrar almisim
(1,754 puan) tarafından
Ben haftada üç gün disariya cikiyorum ve diyet yapamıyorum sebebini de öğrendim sık sık yemek yeme ihtiyacı duyuyorum çünkü üç  dört günde kilo kilo meyve yedim yeme isteğim hiç bitmiyor hiç su içmeye çalışıyorum gündüz de bir saat şekerleme uykusu yapacam artık çok kahve içiyordum kestim evde de spor yapiyorum az bir şey
(174 puan) tarafından
Yeşil çay iç her gün birde suyun içine salata limon tarçın ve zencefil at gün boyu iç ödem at
(174 puan) tarafından
Mutlaka salata ye akşam yemeğinde pirinç yemeyi unutmuştum ben sürekli bulgur pilavı yapiyodum ekmek de tuketme yada tam buğday al
0 oy
tarafından
Kuzenimde var kuzum anlattigin belirtiler onda da var dediğin gibide dünyayı yiyo valla 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 208 göst.
2 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Yakamozzzz (436 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 218 göst.
0 oy
2 cevap 480 göst.
0 oy
1 cevap 4,613 göst.

Kategoriler

1,477,388 soru