0 oy
203 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (250 puan) tarafından
Kakolu yaptim ben baklavayi hamuru acarken kopma oldu kizlar hatam ne olabilir hamurum yumusakti 

6 Cevaplar

+1 oy
(6,289 puan) tarafından
Kurban olayım yeni yeni icatlar çıkarmayın baklava baklavadır niye kakaolu yapıyorsun Tabii yırtılır

Tatlıcıların kendine özel tarifi olduğu için onların öyle kopma falan olmuyor
(250 puan) tarafından
Adina cikolatali deniyor hic yemediniz sanirim ;)
-Reklam-
0 oy
(4,214 puan) tarafından
Kız niye kakaolu yaptın ki normal yapsaydın ya
(250 puan) tarafından
Oda cok guzel denemenizi oneririm ben cok sever alirdim denemek istedim bayada guzel oldu  ;)
(4,214 puan) tarafından
Sanırım dediğin soğuk baklava i başka yapılıyor normal baklava gibj deil
0 oy
tarafından
Hiç kakaolu yapmadım canim bileymiycem
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Kız kakaolu baklava olur mu ki 
(250 puan) tarafından
Cok guzel oluyor denemenizi tavsiye ederim hazir alirdim bundan sonra almam yaparim  ;)
0 oy
(6,849 puan) tarafından
4 5 saat hamuru dinlendirdiniz mi ?
(250 puan) tarafından
1 saat dinlendirin deniyordu dinlendirmistim
(6,849 puan) tarafından
Normalde daha fazla beklemesi lzm cnm
0 oy
(163,463 puan) tarafından
hatan kakao koymak olmus bacim
(250 puan) tarafından
Cikolatali baklava deniyor aslinda hamuruna kakao konuluyor hazir cok alirdim sevdigim icin evdede denemek istedim ;)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 375 göst.
16 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Sarikizzz (159 puan) tarafından soruldu
+2 oy
15 cevap 268 göst.
+1 oy
2 cevap 95 göst.
30 Mayıs 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Minikii (985 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 72 göst.
21 Mayıs 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Premses (533 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,474,722 soru

24,143,880 cevap

334,590 kullanıcı

...