0 oy
515 göst.
Diğer kategorisinde (2,172 puan) tarafından
Esim kizimizi cok seviyo biliyorum ama sevmeye gelince pek sevmiyo. Gec geliyo kizimiz uyumus oluyo opecem diye uyandiriyo kavga ediyoruz opmekten vazgecmiyo uyurken izliyo. Ama sabah olunca kizimiz uyaninca yanina koyuyorum ya uyuyacam diyo yada elinde telefon onunla oynuyo. Evladim yazik peeer peeer babaya bakiyo konussun diye. Surekli ayni yemek temizlik yapmak icin kizimiza bak diyorum kendine yuk saniyo onu cabuk ol diyo telefondan televizyondan cizgi film aciyo onu izletiyo ayagina koyuyo salliyo kendi telfnla oynuyo. Annesine kizimi verip bi yere gidersek sanki rahatlamis gibi oluyo. Neden boyle bunu nasil duzeltebilirim. Kizimda onceden cok aglayan bi bebekti ama artik degil avutuluyo kendi kendine oynuyo guluyo ediyo

7 Cevaplar

0 oy
(178 puan) tarafından
Bizimkide oyle elinde telefon sabah nobetten gelir biz onu beklemisiz o telfonu alir kahvaltida telefonla oynar yatar kalkar telefonla oynar sonra o telefon duvari bulir:)
(2,172 puan) tarafından
Bende en sonunda telefonu vuracam duvara ama kiyamiyorum iste kış gunu masraf cikmasin diye ☺️☺️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ya ama senin bu bebiş de sevilmez mi annesi yaaa tatlılığına ölürüm maşallah ☺️❤️ 

Eşin belki sorumluluğundan korkuyor olabilir canım bebeğin.. sevmediğinden değildir bazı erkekler böyle sevgilerini belli ederlerse suç olcakmış gibi düşünüyolar
(2,172 puan) tarafından
Sagol kuzum Allah razi olsun ☺️❤ erkekler cok tuhaf cook ☺️ kiz cirpiniyo baba diye ama adam faceden video izliyo
0 oy
tarafından
Benim eşim öyle değil, işten gelirgelmez alır kucağına ilgilenir. Gece kalkıp kontrol eder , terlemiş mi üşümüş mü diye kırk kere uyanıp bakar. Benim kızım babasına çok düşkün , belki o yüzden ne kadar ilgilense yeterli bulmuyor. Kızım benim ilgilenmemi istiyor diyor. 
(2,172 puan) tarafından
Bizimkide insallah bi gun ilgilenir
0 oy
tarafından
Büyüdükçe oturur canim ilk aylar bende öyle düşünmüştüm esim kndi derdi şimdi küçücük zarar vermekten korkuyorum oynasam daha küçük vs büyüdükçe o istemese bebek istiyo gidiyo geliyo guluyo vs zamanla değişir bence 
(2,172 puan) tarafından
Anne yuregi ya iste insan acaba yillar sonra babam telefonla oynardi benimle ilgilenmezdi diye uzulurse diye dusunuyo ☺️ ama geciciyse sorun yok
0 oy
(1,372 puan) tarafından
Valla canım bu huy karakter meselesi benim adamda aynı böyle.Hele yeni doğduğunda hiç bakmazdı şimdi gülüyor ediyor ya yeni yeni ilgilenmeye başladı. Ama dediğin gibi benim işim olur öyle.Kendiliğinden çok nadir alıp sevmesi. Benşm kucağımda sever bağbağcıımmm demesi var bi de :)))) 
(2,172 puan) tarafından
Bağbağcımm mı ☺️☺️ bizimkide bağbağsiiii diyo ☺️
(1,372 puan) tarafından
Öyle derken içimden ağzının ortasına vurmak geliyor çocuğa bakmaz sonra bağğğbağğcım olur :))))
(2,172 puan) tarafından
Bide bu minikler az buyusun once baba der anne demez gelde kafaya sıkma ☺️☺️
0 oy
(820 puan) tarafından
Bu erkekler hep aynıymış desenize:) bizle evlenene kadar iyi bi telefon alıp anasının evinde otursalarmış
(2,172 puan) tarafından
Ayneen ☺️ bide aksama kadar telefonu elime almiyom der e benide aksama kadar gormuyon o nolacak ☺️
(820 puan) tarafından
Demekki bizsiz oluyo telefonsuz olmuyo
0 oy
(640 puan) tarafından
Canim tek değilsin aynısı bende yaşadım bir gün o kadar sinirlendim ki oturdum konustum sen neden ilgilenip sevmiyorsun bebegimizi  dedim surekli elinde telefon sonra biraz biraz değişti
(2,172 puan) tarafından
Dun aksam bende konustum umarim artik sevdigini gosterir ilgilenir

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 300 göst.
1 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 693 göst.
12 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Canan Karatay (7,617 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 442 göst.
2 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Gzlgnlr (8 puan) tarafından soruldu