0 oy
208 göst.
Diğer kategorisinde (1,160 puan) tarafından

Bine termos gelmiş biri 4.5 litre(600tl) biri 2 litre(220tl) Ben diyorum biz iki kişiyiz 2 adet 2 litrelik termos alıp birine çay birine şu koysam herturlu yeter. Yoksa bir tane büyük bir 

image

image

küçük mu alayım 

7 Cevaplar

0 oy
(2,751 puan) tarafından
1.ci daha kullanışlı
(1,160 puan) tarafından
Tamam çiçeğim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Büyük al kız ne kucugu
(1,160 puan) tarafından
Büyükte çok büyük olmaz mi diye dusundum
0 oy
tarafından
219 tl lik olan kullanıyom acayip kullanisli basarken bile rahat tek elle bas, tek elle dök mantığı 
(1,160 puan) tarafından
Ben de o yüzden hem yeteri gelir hemde kullanışlı olur her yere gidince diye dusundum
tarafından
O zaman bu ideal birde sunu diyeyim çok cay almaz diye düşünme biz ailecek 8 kisiyiz ha bide cay icerler :)) çokta alıyor başına kadar dolduruyoruz doyasiya içiyoruz, 2 3 saat kalsa o cay icinde yinede sicacik kalıyor
tarafından
Bu arada o ilk resimdeki 5 litrelik olan acayip büyük o çok kalabalık misafirler için ideal birde aile kalabalık olacak cayi çok sevecekler ve pikniğe gidecekler, oradada kullanılır, ama sen ben sürekli kullanıcam evde çocuk var diyorsan 2. Yeterli ve ideal hatta kullanisli, bu arada bizde ikiside var biz hep 2. Yi kullanıyoruz:))  ilk resimdekini 40 yılda bir kullanıyoruz hesabı :))
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Asla çelik alma çabuk soğutuyor içi cam al
(1,160 puan) tarafından
Içi cam olanimda var ama çok memnun dglm çiçeğim
(7,827 puan) tarafından
Allahalla bunu ilk senden duydum canım çelik ve cam vr bebde çelik sıcak tutmuyor uzun vadeli olarak
0 oy
(548 puan) tarafından
Bende ikincisi var ilk zamanlar iyiydi ama şimdi soğutuyor gibi geliyor 
(1,160 puan) tarafından
Öyle demi dersin
(548 puan) tarafından
Çay direk döküyoruz ya hava alıp soğuduğunu düşünüyorum kısa mesafeli şekilde kullanacaksan mesela çayını demleyip hemen gideceksen içmeye iyi Ama biz uzun yolda kullanıyoruz pek memnun değilim ilki daha iyi gibi geliyor bana birde tabi kaç kisilik arıyorsun oda önemli
0 oy
(6,006 puan) tarafından
İki kişi için 4.5 olan çok diğeri de az gelebilir çok çay içiyorsanız ona göre karar ver
0 oy
tarafından
Bence 2.olani 1 tane al hazır çay var ya onunla çay demler içersiniz olmaz mi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 203 göst.
14 Temmuz 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Amour (1,503 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 151 göst.
+2 oy
5 cevap 136 göst.
26 Nisan 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,900 soru

24,065,546 cevap

330,349 kullanıcı

...