0 oy
240 göst.
Diğer kategorisinde (2,621 puan) tarafından
kızlar konuyu uzatmıcam önceki postumu okuyanlar bilir yani size yapilsa yine eşinizle konusurmusunuz yakınlasirmisınız yoksa uzak durup araya soğuklukmu sokarsiniz 

2 Cevaplar

0 oy
(15,987 puan) tarafından
Bir evin içinde napacaksın canım bugün yarın konuşma diğer gün mecbur konuşacaksın 

Eşinle mutlu olduğu bir an konuş çok fazla  uzun uzun cümle kurmadan 
(2,621 puan) tarafından
aynen canim haklisin
(4,874 puan) tarafından
Sen de onun isteklerine ayy ne gerek var cok sacma cok basit de anlasin ne oldugunu
-Reklam-
0 oy
(258 puan) tarafından
Canım ben eşimle evlendiğimden beri doğru düzgün anlaşamıyordum. O bana sen beni anlamıyorsun diyordu ben ona sen beni anlamıyorsun diyordum. En son çareyi işve cilve yaparak buldum desem yeridir. Ben uzaklaştıkça çünkü oda benden uzaklaştı. Ben yakinlastim şimdi o daha çok yakınlaşıyor. Bide üzüldüğümü belli ettim bi ara sinir krizi geçirdim. Konularımız farklı ama belki ise yarar taktik 
(258 puan) tarafından
Valla bence geçir sonra da de ki bak son defa konuşuyorum böyle böyle böyle olması lazım sen çabala bende çabalayım. Sonrada ilgili olmaya başla sevdiği şeyleri yap. Valla benimki değişti ilginç bir şekilde hatta beklemediğim hareketler falan da yapmaya başladı. 3.5 yildir evli olduğum adamı yeni çözdüm:D ilk başta sinir oluyordum ben buna ilgi göstermem diye de keşke başından yapsaydım. Erkeklerin kalbine giden yol gerçekten. Benimki de ne gerek var diyodu sürekli bide telefon bağımlısı oyun oynar video izler falan saçma sapan sebeplerden aramız bozuluyo işte
(2,621 puan) tarafından
aslinda esimide anliyorum canim borcu var artik yetemiyor hic bir seye benide anla biraz diyor ama bilmiyorum yaşım geregi galiba bende kadın gibi gezip tozmak başka evli ciftler gibi aynı kafada olmak istiyorum
(258 puan) tarafından
Borç baya sıkıntı bizde evlendiğimizden beri borç sorunu var ve eşim bazen dalıp gidiyor. Onuda anlamaya çalış ama senide anlamasını sağla orta yolu bulmadan hicbir zaman huzurunuz olmaz. Bende çok istiyorum gezmek ama daha nasip olamadı eve tikildim kızımla valla
(2,621 puan) tarafından
aynen bende öyle işte nerde oturuyosun canım
(258 puan) tarafından
Mersinde oturuyorum canım sen

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 253 göst.
14 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,365 göst.
0 oy
14 cevap 421 göst.
10 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Sinem bolatat (261 puan) tarafından soruldu
+1 oy
62 cevap 1,555 göst.

Kategoriler

1,475,810 soru

24,160,159 cevap

335,323 kullanıcı

...