Kızlar 13 aylık kızım var . Kızıma yatak almayı düşünüyorum besikte rahat uyuyamiyor dönmekten ve odasında uyutmak istiyorum artk. Evimiz kendimizin. Nasipse ileride bi çocuğum daha olursa ona da yatak alsam yan yan iki baza anca sığar bi tane de dolap onun dışında çalışma masası sigmaz. Eşimde çocuk odasına ranza yaptırma taraftarı ama ben ranza sevmiyorum. 2. Çocuğum erkek olursa odalarını ayırmayı düşünüyorum ama kız olursa cocuk odası biraz küçük diyorm şuan ki oturma odasini çocuk odası yaparm Bende salonda otururm diyorm. Gorumcem de hemen atlıyor nasl olacak koltuk takımını ne yapacaksn diye..Bende hemen geçmem ancak çocuklar okul çağına gelince dedm. Şimdi diyeceksiniz hele bi 2. Çocuk olsn ben yatak almak istiyorum ama eşim pek sıcak bakmıyor hele bi ikinci olsn oyle diyor. 2. Çocuk olana kadar en az 2 sene var. Ben ondan once kızımı odasına alıştırmak istiyorum. Siz yapar miydiniz oturma odasını çocuk odası . Veya ranza mi alirdiniz baza mi ?)
Onu da 2.olırsa düşünürsün canım.
Yani daha doğmamış çocuğa diye başlayan sözler var toplumumuzda
Park yatak al hem isteğin zaman kaldırma seçeneğin var hem çok pahalı değil mobilya gibi ikinci doğarsa büyüyene kadar bakarsın duruma:D
oturma odasindan misafir odasina gectik geniş genis oturuyoruz o koltukları satabilirsem kizima oda yapicam insallah
Ben öyle yaptım çocuk odası küçüktü 1. Ve 2. Oğullarım arasında 6 yaş var ilkine baza aldım bilseydik 2. Erkek ranza alirdim şimdi çocukların odası da baya büyük bir oda oldu oturma odasına geçince rahat rahat herşeyi içine yerleştirdik 3. Hamileliğimi geçiriyorum yeni oturma odam 2 3 seneye kız odası olacak bizde mutfaga geçeriz artık
1,488,284 soru
24,327,851 cevap
345,572 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın