Eşim kizim doğunca ana kız bir olur beni dışlarsiniz diyordu.. benide unutursun falan diyordu.. kızım doğdu işler değişti. İşte kızımı çok özlüyorum diyor vay be dedim gülüyor ya öyle değil diye ama bu beni rahatsız etmiyor.. araları iyi olsun çok isterim konussunlar herşeyi kızım ihtiyacı olunca rahatca çalsın babasinyjn kapısını.. babasida sakinsin gözünden korusun kollasin.. ben zaten anne olarak çocuklarima yakın olurum varsın babaları ile daha yakın olsunlar.. çok şükür benim babamın hala gözü üstümde..güvendiğim dağım.. kızımda varsın babası ile öyle olsun.
Çok guzel bisey bu.. kızı oluyor diye üzülen erkekler var bu dünyada. Kadın annelik duygusunu bebek rahme ilk dustugunde hisseder. Erkek dogduktan cokca sonra baba oldugunu hissediyor. Mutlu ol senin esin erkenden bu duyguyu hissetmiş.. İnşallah sağlıkla doğar. Tüm aile gezer dolaşırsınız
Sadece kizda degil cnm oglanda olsa bu sekil bnm ealsim hep kizimz olsun istiodu erkek olcagini ogrendik 2 gun kendine gelemedi hep kiza hazirlmasti kendini neyse oglan dogdu 4 aylik olcak simdi surekli cok tatli iyiki oglan olmus dimi dio eve gelince veya evden cikarkn bni opmuo oglani opuo eee ben deyince sen gorevini tamamladin dio bide
Benim kızım ilk doğduğunda babası sabaha kadar uyumamisti hep ondan bahsetmişti ben görmemiştim hep derdi kızım babasina Benziyo her görüp ciktiginda hüngür hüngür agliyodubakalim buna nasıl olucak
Doğsun sen gör bana döktüğü dilleri şimdi kızına döküyor beni gözü görmüyor varsa yoksa kızı çok hoşuma gidiyor gece bile yanına alıyo seve seve uyutuyo
Benim eşimde kızım doğsun zaten bana alışacak senin pabucum dama atılır. Kanepede beraber uzanıp tv izlediğimizde az kaldı kızım doğduktan sonra kızımla beraber izleriz sen diğer kanepede uzanırsın diyor
Bence kız babaları hepsi böyle
Bizimde ilk cocugmuz eşim başından bendenberi hep kız istiyordu çok şükür kızım olacak eşim önce hep prensesim napıyor diye soruyor sürekli şöyle yapacaz böyle gezecez kızımla diye hayaler kuruyor onlarin ki de heves cnm bırak düşkün olsun kızına
Ikı kızım var benı dusunen soran yok varsa yoksa kızları
1,486,316 soru
24,299,562 cevap
343,972 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın