0 oy
217 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (26 puan) tarafından
Kızlar herkese iyi akşamlar

Oğlum 21 aylık sünnet yaptircaz ama lokal anestezi mi yoksa tamamen anestezi almasımi iyi olur çok kararsız kaldık çünkü benim oğlum inanılmaz derece de hareketli ve doktor fobisi var asla bir doktor önünde durduramayiz biliyorum her çocuk öyledir ama yani nasıl anlatabilirim bilmiyorum inanın çok fazla ağlar ortalığı ayağa kaldırır tecrübeli bilgili annelerden tavsiye istiyorum

8 Cevaplar

0 oy
(13,443 puan) tarafından
Keske daha erken yaptirsaydiniz canim ya lokalle hallederdiniz. Bu kadar kucuk cocuklarda narkoz onerilmiyor genelde
(26 puan) tarafından
Yaa evet canım geç kaldık biz çok keşke daha önce olsaydı zaptetmek kolaydı şimdi benim gucumde gücü var resmen
(138 puan) tarafından
Evet bizimde öyle sünnet yapilirken çok sakindi benle oyun oynadı.hareket edip yuruyor olmaları sıkıntı hiç oturmuyo dünden beridir zapdedemiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla bizimkide 21 aylık kıyamıyorum sırf o yüzden kaldı zaten eşim hastanede çalışıyor çünkü istesek hemen yaptırırız ama hala kiyamiyorum canım 
(26 puan) tarafından
Bende hiç kıyamıyorum canım ya o yüzden hep erteledik ama daha da geç olmasa mi diyoruz bir yandan da
0 oy
tarafından
Telefon verseniz durmazmi yarım saatligine
(26 puan) tarafından
Hiç telefon vermedik şimdiye kadar en fazla alır ekran kapalı bı sekidle konuşur gibi yapar benimle falan
(26 puan) tarafından
Bir tek memeyle durdurablirim
0 oy
(18,647 puan) tarafından
3 yaşında tosbigimi 15 dk uyuttular. Odadan ameliyathaneye giderken bile zor ikna ettim oda çok korkuyordu , lokal anestezi daha küçükken rahat olur ama ağlar diyorsun bence narkoz isteyin
(26 puan) tarafından
Çok kararsız kaldık ya genel anesteziye de önermedi doktorumuz
0 oy
(5,452 puan) tarafından
11 aylıkken yaptırdık keske daha erken yaptırsaydık lokelle oldu ama travma oldu cocukda hala beyaz önlük fobisi var ona doktorunuz karar verir canım
0 oy
(775 puan) tarafından
Ya ben internette bi doktor gördüm çocukları çok güzel sünnet yapıyodu biz 54 günlükken yaptırdık ama şuan yaptırıyo olsaydım o doktoru isterdim tabi bütçem de önemli :) çocuklar eğlenirken sünnet oluyolar ama ismi falan neydi hatırlamıyorum inşallah öyle eğlenceli bir doktora gelirsiniz ve lokal anestezi alın derim doktorlar onu daja çok tavsiye ediyorlar genelde
0 oy
(138 puan) tarafından
15 aylık bebeğimi dün yaptirdik sünnet lokal anestezi ile uyusturdular 15 dk uyasmasini bekledik uyuştuktan sonra 15 dk sürdü sünnet keşke daha erken yaptirsaydim diyorum hep
0 oy
tarafından
Bi sağlık sorunu yoksa yaptırma yazık çocuğa biraz araştırsaydın keşke yerinde durmayan bi çocukmuş sünnet olincada durmaz yara geç iyileşir birazdaha buyumesini bekle istersen

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 96 göst.
31 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Metehannyksl (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 150 göst.
5 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 402 göst.
3 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ilaydarabioz (200 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 231 göst.
8 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,496 soru

24,155,293 cevap

335,093 kullanıcı

...