0 oy
180 göst.
Diğer kategorisinde (170 puan) tarafından
17 aylık kızım var. Gece 2-3 saatte bir emmeye kalkar. Bu aralar azı dişi de çıkardığı için dün gece saatte bir kalktı mizmizlandi emdi uyudu. Benim hiç uyku kalitem kalmadı. Gündüzleri çalışıyorum enerjim olmuyor. Aslında 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum. Ne tavsiye edersiniz?

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bemce şimdilik geceyi birakin bende oyle yaptim kademeli biraktim sıkıntı olmadı cok şükür 
(170 puan) tarafından
Geceyi nasıl bıraktınız peki
tarafından
İlk uykuya geciste desteksiz alistirdim gece 1 defa uyanmaya başlamıştı onu da su verdim bir iki gece uyandi sonra kesintisiz uyumaya basladi çünkü uyanınca kendi kendine dalmayi ogrenmist
(170 puan) tarafından
Teşekkür ederim ben de deneyeyim
-Reklam-
0 oy
(487 puan) tarafından
Anne nasıl mutluysa öyle olmalı bence anne=bebek mutluluğu anne mutlu olmalı ki bebeği de mutlu edebilsin 
(170 puan) tarafından
Evet yoksa kızıma sinirleniyorum sonra üzülüyorum
(487 puan) tarafından
17 ay çok güzel emmiş zaten gönül daha fazlasını da ister elbet, çalışıyormuşsunuz da zor oluyordur eminim ki ben çalışmadığım halde zorlanıyorum nasıl mutlu olucaksanız öyle yapın kesinlikle
(170 puan) tarafından
Aslında gece bırakmak gündüz devam etmek istiyorum ama nasıl olur bakalım
(487 puan) tarafından
Geceleri uyursa su verin falan diye okumuştum burda
(170 puan) tarafından
Bir deneyeyim teşekkür ederim
0 oy
(1,536 puan) tarafından
Ben önce gündüz sayısını azalttım önce üç kez verdim sonra iki sonra gündüzü tam kestim sonra da geceyi tam bıraktırdım çünkü benim kız sabaha kadar hiç bırakmıyorsu 18. Ayda gebe kalınca hızlı kestik çok ağladı geceleri ama sadece üç gün sabır edeceksiniz sonra yatmadan önce tok tutacak şeyler yedirin öyle uyutun gece mama vs bişeyler yedirirseniz öyle alışır ben hiç vermedim hiç de uyanmaz şimdi gece 
(170 puan) tarafından
Deneyeyim teşekkür ederim
0 oy
(323 puan) tarafından
Benim kızımda 17 aylık bizimki mamayla besleniyo emmedi. Aslında biz gece beslenmesini kesmiştik ama dişler peşi peşine çıkınca geceleri biberon için uyanmalar arttı bu ara dişler ara verdi şimdi gece 1 kere ya uyanır ya uyanmaz. Tavsiyem emzirmeyi bırakmayın ama gece beslenmesini kesin çünkü uyku düzeni oturması lazım artık. Emzirmeyi 2 yaş sonrası kesin. Bide emmek onlar için ağrı kesici sakinleştirici gibi o yüzden diş döneminde daha çok emmek istemeleri çok normal öyle rahatlıyolar.
(170 puan) tarafından
Ben de aslında gece bırakıp gündüz devam etmek istiyorum. Gece beslenmesini siz nasıl bıraktınız
(323 puan) tarafından
Benim kızım kendi kendine kesti gece uyurken mamasını içti gecede hiç uyanmamaya başlamıştı bi kaç ay öyle devam etti ama sonra ben emziği bıraktırdım dişlerde çıkmaya başlayınca yeniden gece uyanmaları başladı. Şimdi yine gece beslenmesini kesmek istiyorum ama uyanınca sallasam bile mama içmeden uykuya dalmıyo nasıl yapıcam bilmiyorum.
(170 puan) tarafından
Zor dönemler Allah kolaylık versin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 87 göst.
16 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Eda123456789 (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 195 göst.
6 Mart 2022 Diğer kategorisinde Prensannesizey (524 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 357 göst.
14 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Iyiniyetli (703 puan) tarafından soruldu