0 oy
437 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (882 puan) tarafından
Kızlar vallahi canıma tak etti gebe gibi aşeriyorum buz gibi kola içmek istiyorum soğuk su içmek istiyorum fanta manta ne varsa içmek istiyorum. Zararı bir yana soğuk içme dediler bana nezaman içmeye başlıcam bunları siz nezaman içtiniz emzirmeyi bıraktığımda içebilceğim 

11 Cevaplar

0 oy
(1,276 puan) tarafından
Buz gibi değil biraz soğuk içebilirsin ayran, süt vb ben dolaptan çıkarıp bir müddet sonra içiyordum. Kola maden suyu gibi şeyleri normalde de içmeyi onermesihim için onları tüketmesen daha iyi. Ben çoğu şeyi 1 yaşından sonra yavaş yavaş tadımlık olarak tüketmeye başladım.
(882 puan) tarafından
Vallahi hamilelikte zaten tüm sevdiğim şeyler yasaktı dedim doğrayım yicem içicem ama emzirmeyi hesaba katmadım ;)
(2,737 puan) tarafından
Yarasın :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bebeğin kaç aylikki
(882 puan) tarafından
1.5 aylık kuzum
0 oy
(2,737 puan) tarafından
Aman ne soğuk su falan ne yapcak. Diğerlerini ömrün boyunca bırak da soğuk su iç :))
(882 puan) tarafından
İçimmmm yanıyoooorrrrr :))
(2,737 puan) tarafından
İç buzlu suyunu ben hamileyken de icdim emzirirkende kendini bu kadar sartlama. Buz gibi su hayattır :D
(882 puan) tarafından
Vallahi içicem normaldede yaz kış soğuk su içerdim hamile kaldım bıraktım zorla su içiyorum emzirmeye başladım su içmem çoğaldı ama zevk almıyorum hiç
0 oy
(8,367 puan) tarafından
Her şeyi yedim içtim hiçbir şey de olmadı  
(882 puan) tarafından
Ben bebeği etkilerse diye korkuyorum zaten acemiyim :(
0 oy
(9,080 puan) tarafından

Bi bardak ic ilre litre icecek degilsin ya . Bebis kucukse bence sabret . İlk 5 ay icindeyse yani yada 6 ay icindeyse. Sahsen dunyanin en guzel seyi olsun bebegimin gaz bombardimani olup bana tum gunu geceyi zindan edip omrumu yemesine tercih etmezdim canim bekadar istese bile:)

(882 puan) tarafından
Ebetttt küç0k daha 1.5 aylık
(9,080 puan) tarafından
Ooo dunyanin en guzl seyi olsun o gaz cenderesine girmeyİ goze alamm ilk birkac ay:)kizimda nohut kurufslye falan yedim alissin dedi annem resmen azap cekioduk. Oglumda dikkat ettim baklagil kola mola. Cok kola istersem agzimi calkalayip tukurmuslugum bile var nefsim korelsin tadi gelsin yeter diye:)) o gaz olayini cekmektense ac kalirim yemem icmem daha iyi bence
(882 puan) tarafından
Bende şuan o durumdayım evde ne yemek yapsam diye bakıyorum kimyon içip duruyorum gaz sıkıntımız var olmasada korkumdan yiyemem içemem zaten acemi bir anneyim o sıkıntıya girmesin yeter yavrum benim
0 oy
tarafından
Hahahahah kız iç tobeee ben içiyorum ilk günden beri soğukla alakası yok inanma oye seylere zararlı onun içinde nefsini koreltecek kadar iç günde bi bardakdan hiç bişey olmaz 
(882 puan) tarafından
Ağzım sulanıyor artık vallahi içimde sanki ateş var yanıyor böyle tuhaf oldum
0 oy
tarafından
Çok geç artık girdim Bile:) kola normalde de hiç içmem ama bebeğin küçükse soğukta içme ılıştır öyle iç canım büyüdüyse hiçbirşey olmaz fazla içmediğin sürece
(882 puan) tarafından
Daha ufacık 1.5 aylık zaten etkilenirde anlayamam diye ne yiyeceğimi içeceğimi sapıttım vallahi :))
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Kola vs birşey diyemem ama soğuk olması bebeğe Bir zararı yok çünkü süt her zaman aynı sıcaklıkta gelir vücuttan 
(882 puan) tarafından
Aslında haklısınız
0 oy
(14,649 puan) tarafından
kola gazli içecek hiç tüketmiyorum soğuk ayran hoşaf içerdım ben hep
(882 puan) tarafından
Evet bebeğede gaz yapar diye düşündüm bende :(
(14,649 puan) tarafından
yok ben yemeklere sarımsak yada kimyon atardı annem her şeyı yedım gazı hiç olmadı
(882 puan) tarafından
Bende hem içiyorum kimyonu hemde yemeklere atıyorum
0 oy
(13,443 puan) tarafından
2.bebekten bildiriyorum 4 aylik olacak. Icim yaniyo resmen su asla kesmiyo aromali seyler istiyorum hep limonata m.suyu kola fanta falan. Valla iciyorumda 
(882 puan) tarafından
Acaba bazı değerlerimiz düşüyordamı bu şekilde canımız istiyor anlamadım ki aşerme boyutu yani
0 oy
(6,289 puan) tarafından
Öyle buz gibi sakin içme 

Bana dediler kırkin çıkana kadar soğuk tüketme diye dinlemedim dolaptan su içtim günlerce baş ağrısı çektim 
(882 puan) tarafından
Ben 1.5 aylık oldum ama korkumdan içemiyorum zaten :(

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 161 göst.
2 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,791 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 348 göst.
28 Nisan 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Simsek21 (1,791 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 244 göst.
24 Mart 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,937 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 120 göst.
11 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,937 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,149 soru

24,149,971 cevap

334,855 kullanıcı

...