0 oy
102 göst.
Diğer kategorisinde (299 puan) tarafından
Kızlar evde bir iki tane  haman böceği gördüm bunlara nasıl yok edebilirim 

6 Cevaplar

0 oy
(9,076 puan) tarafından
Onlar çok çabuk çoğalıyor. İlaçlamak en iyisi canım yapacak bişi yok. Bir iki taneyse onun sürüyle gerisi vardır.
(299 puan) tarafından
İlaçlatmak için şu an durumum yok eczanelerde satılan ilaçlar fayda etmez mi açaba
(9,076 puan) tarafından
Olur canım eczane yada internetten kendin alıp ilaçla olmazsa. İnşallah geçer. İnsan tiksiniyo valla
-Reklam-
0 oy
(106 puan) tarafından
Eczanelerde tablet şeklinde ilaç var canım evin görünmeyen yerlerine köy bi daha olmuyo bi tane bile görünmüyo  âmâ her yaz başı tableti yenisiyle değiştirmen  lazim
0 oy
tarafından
Bizde hamam böceği değilde karınca vardı havada bazı yerlerden cikiyo ben bi yerde cogalirsa hemen orayı ilacliyorum üst komşumun tuvaletinde varmış hamam böceği kayinm anlar bu işlerden yenge tuvalete ilaç sık gelmesin dedi çok şükür gelmiyo arada yeniliyorum ama 
0 oy
(3,101 puan) tarafından

Bu etkili .ölüsünü bulursun 

image

amabunu kullanirsan
0 oy
(169 puan) tarafından
Canım hamam böceği değil onlar urfada çok ama çok cogaldilar gökten yagiyorlar sanki öldürünce çok kötü koku oluyor 
0 oy
tarafından
Sana birsey diyem mi be bebeyi uyutup tüm halıları kaldırdım güzelce çamaşır suyu ve sirkeyi karıştırdım suya koydum heryeri güzelce supurdukten sonra güzelce sildim dogalgaz borusunu bile tuvaletin orayida sildim tuvaleti sirkeyle yıkadım baktım hiç yoklar gece uyandım baktım kara böcek yuvasından çıkmaya çalışıyor sonra baktım yere inmedi hemen yuvasına geri gitti bende sabah oraya sade sirke döktüm dahada cikmadilar evde ne delik varsa köpükle kapatın sirke dokun yuvalarına dahada gormessin 

İlgili sorular

+2 oy
43 cevap 1,259 göst.
13 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Linammmm (166 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 29 göst.
0 oy
3 cevap 91 göst.
+4 oy
15 cevap 842 göst.
11 Mart 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Eslem 01 (427 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,463 soru

24,031,097 cevap

328,695 kullanıcı

...