0 oy
1,009 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (34 puan) tarafından
7.5 aylık hamileyim eşim askerde şuan cuma günü yemin töreni olucak askere gitmeden önce eşim ailemin yanına gitmememi söyledi izin vermedi bende cuma günü annemin yanına gelmek zorunda kaldım annem hastalanmışti geldiğim günden beri eşim beni aramıyor konuşmuyor bende ailesine cansuyu yemin törenine bile getirmeyin görmek istemiyorum demiş bana da ayrılık seklinde mesaj atmış çok kötü duruma düştüm kötü bişey mi yaptım ben 

Bu durumdan dün bahsettim gece üzüldüm ve ağladım daha sonra hastalandım saat 4e kdr hastanede kalmak zorunda kaldım hatta sancılarm yüzünden yatış bile vereceklerdi akşam sinirlendim eşime mesaj attim onun yüzünden acillik olup yatış verdiklerini kendisi ise ne halin varsa gör bana bu durumlarını bile mesaj atma demiş cuma günü annesigln yanına gelecek törenden sonra sizce gitmeliyim onu görmeye yoksa o gelir mi annemgln yanına 

34 Cevaplar

0 oy
(53,811 puan) tarafından
kafasi gitmiş eşinin o gider ailen gitmez gitme bi tarafini kaldirma ne demek ailene gittin diye surat asmak
-Reklam-
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Ya kusura bakmayin yargilamiyorum da askere giden kac yasinda olur siz kac yasinda evlendiniz bi de evliliginizi oturtup cocuk yaptiniz korunma denilen bisey var ondan sonra parcalanmis ailelerin arada kalan cocuklari. Senin kocan cocuk zaten. Annene gitmiyceksin demek ne demek agac kavugundan mi almis seni? Annene gitme benjm gibi öküze muhtac ol ben de ezdikce ezeyim oh ne iyi ya 
0 oy
(1,337 puan) tarafından
Aileme kendime çocuguma kurban ederim 
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Onca sacma sey annene gittigin icin farkindamisin annen icin yani daha gidip pssinde mi doneceksin o laflardan sonra o kossun pesinden 
0 oy
(1,794 puan) tarafından
Silayi rahimle ilişkiyi kesmek haramdır üstelik Allahın rızası sonrası anne baba hakkı gelir eşinle ortak yolu konuşarak bulmaya çalışın canım bırak madem istemiyor bir süre arama yazma çocuğunu duşun 
0 oy
(800 puan) tarafından
Sende restine rest çek. Ilerde önüne geçemezsin ailen arkandaysa hiç çekme bile 
0 oy
(314 puan) tarafından
Tüm bunların sebebi ailenin yanına gitmen mi bu boşanma sebebiyse kendide gitmesin ailesine ne münasebet anlamıyorum ya gelme dediyse gitme tabiki hiç üstünede düşme böyle saçmalıkmı olur
0 oy
(4,950 puan) tarafından
Namussuzluk yapmamışsın annenin yanına gitmişsin ki annende rahatsizmis olmaya bilirde bu ne hadsizlik 

Gidersen kendini ayak altı edersin ve ailenede hasret bırakır bu adam haberin olsun 
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Bende kaçarak evlendim 20 yaşında olacak Ekim'de hamileyim eşimle çok sıkıntı çektik.ne onun ne benim ailem arkamda oldu maddi manevi bu sıkıntılar bize de yansıdı çok büyük kavgalar da ettik ayrılma noktasına geldik ama böyle çocuk gibi trip atarak ayrılma nedir birde benim eşim ailem ile kavgalı ya senin eşin senin ailenle bir problemimi varda seni ailene göndermiyor benim ki benim ailemle fena halde kavgalı olmasına rağmen ben şuan annemde kalıyorum bebek doğunca tecrübe olsun diye eşimde şehir dışında çalışıyor ki bana onlarda kalma dese eşim haklı baya ama birşey demiyor çocuk için biraz tecrübe olsun diye benden büyük eşim olgun erkek tarafıyım ben evliliğin farkında olacak sen farkındasın ama eşin sorun sen onun peşinden gitme o seni merak etsen çocuğunu merak etsin 
0 oy
(498 puan) tarafından
Yanlışı en başta yapmışsın ne demek ailemin yanına gitmeye izin vermiyor eşim kim ki aileme gitmeme karışır. Tavizi en başta veriyorsunuz. Annem hasta olmasa giderim buna kimse karışamaz. Herseye en basta tamam tamam diyorsunuz sonra adamlar böyle b.. nu çıkarıyor işte. Bırak bide tutup görmeyemi gideceksin. Biraz kendinize saygınız olsun. 
0 oy
(829 puan) tarafından
O gelsin csnjm aile olmak böyle kolay değil sen birşey yapmadın ki öyle bir et ki ona sana köpek olsun çocuk oyuncağı mi ya bu işler 
0 oy
tarafından
Yuh artık. Ne biçim koca ne biçim baba. Çok üzülüyorum böyle adamlarla evlenen gencecik kızlara. Çok üzülüyorum böyle adamların çocuğu olacak bebeklere. 
0 oy
(5 puan) tarafından
Canım çok zor bir durum Allah yardımcın olsun yaşın çok küçük ama kaçarakta aileni zor duruma koyarakta evlenmişsin sen git bu konuyu ananın dizinin dibine otur ona sor o ne derse onu yap onları daha fazla üzme en iyi aklı annen verir yorumları okudum herkes boşan ayrıl diyor ayrılmak kolay da ya sonrası o bebeğe yazık değl  mi ya anasız ya da babasız büyüyecek onun suçu ne .Eşin karakter olarak değişik biri benim eşimde öyle hemen asar keser dinlemez illa onun dediği olacak o yüzden seni çok iyi anlıyorum. Eşin asker onun psikolojisini düşün orda stres sıkıntı içinde sözünü dinlememiş gitmişsin zoruna gitmiş az da olsa ona hak veriyorum eşler birbirinin sözlerini dinleme dinimizde de erkeğin eşi üzerinde hakkı çok tabiki de nereye gideceğine karışmaya hakkı var sen en iyisi o gelince git yuvan için elinden geleni yap sanma ki Eşin hep aynı kalacak yaş aldıkça daha sakinleşip akıllanacak biraz sabır inan herley çok güzel olacak
0 oy
(212 puan) tarafından
Canım ailen yanında arkandaysa bebeğini bile düşünmeyen bi adam için değmez üzülme sen çocuğuna odaklan sağlık durumu için gitmişsin anneninyanına keyfi gezmeye değil kaçsan bile senin aileni yok sayıyorsahastanelik olup bebeğini düşünmüyorsa o babalık bile yapmaz. Ailen de seni kaçmanarağmen affettiyse o ailenin kıymetini bil

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 488 göst.
21 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Geberik gelin (279 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 388 göst.
8 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 230 göst.
29 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bebegimmm (195 puan) tarafından soruldu
0 oy
47 cevap 2,157 göst.
13 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde fatos18 (2,056 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,597 soru

24,047,029 cevap

329,441 kullanıcı

...