0 oy
327 göst.
Diğer kategorisinde (134 puan) tarafından
1.5 yaşında ikizler bu saat olmus şuan saat 07.20 ve hala ayaktalar. Şaka gibi yemin ederimmm. Artık yoruldum yildim. Ben ömrümde böyle çocuk görmedim. Gece 11-12 gibi uyudular sadece 10 dk sonra kalktılar oturdular. Her gün aynı. Bıktım usandım ya . Tek başıma cildircam. Doktor iki kez uyku ilacı verdi bana mısın demiyor ya. Hani şu saatte yatırım bu saatte kaldırmayım diyorum olmuyorrr. Odalarını ayıramiyorum ev küçük. Zaten buz gibi diye icerde kalıyoruz hep beraber. İmdattttt diye bagirasim var. Gözlerinin altti çöktü artık bu saate çocuk mu kalır . Ya Allah aşkına akıl fikir verin ne yapcam böyle ya . 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Her zorluğun ardından bir kolaylık var merak etme herşey duzelir
(134 puan) tarafından
Umarım inşallah tez zamanda düzelsin ya
tarafından
Düzelir düzelir inşallah
-Reklam-
0 oy
(392 puan) tarafından
Uyku eğitmenleri var canim onlarla Bi görürsen 
(134 puan) tarafından
Memlekete gidince gideceğiz inşallah da hiç fayda edeceğini düşünmuyorum ya
0 oy
(623 puan) tarafından
Çook zor ama o kadar özeniyorum ki keşke benim de ikizlerim olsaydı. Çünkü 2.ye asla cesarer edemem. 2 çocuk isteyen ben bir daha aynı şeyleri yaşarsam ölürüm heralde. İllaki kolaylaşacak. 
(134 puan) tarafından
Bacım çocuk büyütmek yetiştirmek büyük sorunmus onu anladım. Benimde tek olsa asla ikinciyi düşünmezdim.
(623 puan) tarafından
Uzaktan göründüğü gibi olmuyormuş..
(134 puan) tarafından
Asla hele ki zamane çocukları
0 oy
(573 puan) tarafından
Benimki 13 aylık tek ben kafayı yiyecem o kadar iyi anlıyorum ki sizi 2 gündür eşimle kavga ediyoruz artık ne istiyor bilmiyorm sus susmaz otur oturmaaz ye yemez aman burda yazıyorlar yok geçecek edecek bizde biliyoruz geçecek edecek ama insan su anı konuşuyor insan nefes almak istiyor yalnız kalmak istiyor bazen ay o kadar doluyum ki gerçekten bende kafayı yemek üzereyim tövbe 2.cocuga tövbe kardeşinin olması çok güzel birşey ama sanırım benm çocuğum tek buyuyecek yoksa ben deliririm sanırım bütün vücudum titriyor bakamiyorum bazen keşke dogurmasaydim diyorum insanlar tepki gösteriyor ama insanın içini hiç kimse bilemez hele ki 1 2 saat bırakıp kafanı dinleyeceğin kimsen yoksa !!
(134 puan) tarafından
Bende dört gözle izni bekliyorum. Memlekete gideceğim kafamı dağıtmak için. Ben anlamıyorum bu zamane çocukları niye böyle ya. Önceden 8-10 tane bebe nasıl büyüyormus ben hayret ediyorum. Bu sürümde bir sıkıntı var . Aynen yemekte yemiyorlar  ay fenalık geldi. Allah yardımcımız olsun. Kimseden fayda yoo
0 oy
(127 puan) tarafından
Gece boyu hic uyumadilar mi canim Allah yardimcin olsun 
(134 puan) tarafından
Yok cnm 10 dk dan sonra hiç uyumadilar defalarca salladım. Ay birde dursalar baas bas bağırıyorlsr
0 oy
(1,137 puan) tarafından
Maalesef bazı bebekler gece uykusunu hicbir zaman oturtamiyorlar biz de aynıydık sabah ezanı okunurdu gün agarırdı millet okula işe kalkar giderdi biz hala ayaktaydık cok araştırdım tüm yöntemleri denedim fayda etmedi bunun ilacı zaman canım büyüdükçe biraz biraz öne çekecekler uykusunu ben şuan 12 de yattığı zaman oh bugün erken yattı diye seviniyorum 5 yaşındayız biz anca düzeldi 
(134 puan) tarafından
Ay deme öyle yaaa. Ama bende öyle tahmin ediyorum. Bunlarda okul zmaani düzelecek gibi geliyor. 2-3 de yatarlardi veli nimetmis derim simdi

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 403 göst.
27 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,777 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 611 göst.
4 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Masallarulkesi_ (241 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 710 göst.
3 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 556 göst.
23 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Nehir27Ebrar (223 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,805 soru

24,103,476 cevap

332,553 kullanıcı

...