0 oy
270 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Normal doğum yapalı 11 ay oldu bende böyle comlence sanki içimden bir baskı yapıyor gibi ağrıyor bide gaz çıkardığım zaman sıvı geliyor gaz çıkardığımız yerden çok özür diliyorum kusura bakmayın 

3 Cevaplar

0 oy
(983 puan) tarafından
Ayy doktora git bence yaa. Ben de normal doğum yaptım ama bu dediklerin hiç yok 
(7,101 puan) tarafından
Evet bende normal doğum yaptım bunlar olmadı balım
tarafından
Ya sizinki kaç ay oldu benimki bide çok zor oldu ya ondan herhalde aman eşim sağolsun götürmüyor aman aman
(7,101 puan) tarafından
Ya şöyle ki eğer içerde yırtılma olmuşsa kesinlikle zorlama bence senin hala iç dikis yerleri açıyor . Ama sıvı gelmesi kötü herhengi bir aksilik varsa bence yayılmadan önlem al Anlattığın şeyler normal değil . Bence atla taksiye bir taksi paranda mı yok bacım yani bu zmana kadar durdugum kabahat bence
(983 puan) tarafından
Benim 9 ay oldu benim doğum da çok zor oldu. Hem doğumun hem doğum sonrası. Ama böyle şey yaşamadım hiç
tarafından
Doğru söylüyorsun canım gidecm ama
-Reklam-
0 oy
(9,667 puan) tarafından
Enfeksiyon olabilir birde kendini sicak tut ayaklarini iyi giyin agrin o yuzden sezeryan bile olmus olsan agrir ufak bi soguk almada ayak cok onemli sirtina yelek giymek onemli yun giyceksin
tarafından
Çorap giyemiyorum ki
0 oy
tarafından
Baya da olmuş canim Bi doktora git bende böyle bir şey olmadı 
tarafından
Gideceğim de bir türlü fırsat olmuyor ki bide genel cerrahi gidecekmisim bir cihazla bakiyorumus oda agriyorms o yüzden korkuyorum ya

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 1,027 göst.
0 oy
9 cevap 938 göst.
7 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mina&19 (289 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 576 göst.
0 oy
5 cevap 436 göst.
22 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Eymir (1,080 puan) tarafından soruldu

Kategoriler