0 oy
490 göst.
Diğer kategorisinde (318 puan) tarafından
Kızlar 2 ay sonra doğum iznim bitiyor.iie başlıcam. Kendi annem ve kaynanam 1 saat uzaklıkta evime. Eşim derki 1 ay anneni getirelim bize. o baksın bebeğe . 1 ayda benim annem bakar. 1 er ay arayla gelir giderler büyütür gideriz diyor. Habire onları getirip götürmekle mi uğraşacağız diye takılıyor aklıma. Düşünüyorum işten gelince falan kaynanamın yanında rahat eder miyim. Bide kaynanamın arkasında küçük çocukları var onlarıda alır getirir eminim. E kendi annem baksın desem benim annem niye bakmıyor diyecek eşim. Şuandada 1 tane bakıcı var bakacak. Eşim durmadan ailelere bakıtalım diyor. Sizlere sormak istiyorum. Sizce napayım 

31 Cevaplar

0 oy
(894 puan) tarafından
Bakıcı...Bakıcı.....Bakıcı..... :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aileleri seçerim güven açısından 
0 oy
(68 puan) tarafından
Bende senin gibi çalışan anneyim, yanımda kimse yok ,keşke doyorum aielelrimiz yakın olsaydı bu devirde kime güvenip çocuğumuzu bırakalım , her ikisininde çocuğa nasıl baktığını gördüm için rahat ben olsam ailelere verirdim hem geldiğimde yemek te hazır olurdu :) calismayinca bilemiyor insan ben zorlanacağı mi düşünüyorum , bakıcı paraları da uçmuş gitmiş bu arada ama senin durumun vardır verirsin bilemem en nihai kararı verecek olan sensin canım :)
0 oy
(7,258 puan) tarafından
Aileler tabi ki şu zamanda kimseye güven yok gelsinler gitsinler bakıcıya o kadar para verene kadar getiririm götürürüm neler duyuyoruz görüyoruz ve mecbur değilsen çalışmak için kendin bak 
0 oy
(54 puan) tarafından
1 ay o öğretecek birseyler 1 ay diger anne ikisinin disiplin anlayışı farkli olacak yedirmesi icirmesi senin ailen benim ailem oluyor hamileyim bende annemi istiyorum doğumdan sonra eşim annemde gelsin diyor ben rahat edemem ki  o yuzden soyledim rahat edemem dedim suan birsey yok kaldi oyle bakıcı daha mantıklı geliyor yada yakin bir tanıdık varsa bakabilecek güvenilir yoksa iyice konuşman lazım bu yuzden istemiyorum gibi 
0 oy
(14,090 puan) tarafından
Bakıcı. Benim kıza bakıcı baktı önce sonra kreşe gitti. Aileyi karıştırmak bana makul gelmıyo 
0 oy
(625 puan) tarafından
Yani tabi bakıcı daha iyi maddi durum iyiyse ama bakıcılar da burda en az 12 bin istiyor. Benim annem geldi 2 3 ay baktı mesela şehir dışından. Ablamlar geldi aylarca baktılar ki onlar da şehir dışında. Kayınvalidem 15 dk mesafede hiç gelip bakmadı hatta eşim iş gezisinde sürekli haftalardır aylardır. Kayınvalide tek yaşıyor benim ne kadar zorlandığımı bilmesine rağmen kadın ne yardıma gelmesi dans kursuna, gezilere falan gidip keyfine bakıyor. Seninkiler istekliyse bakmaya baktır bence yaaa tabi hiiiiç para sıkıntınız yoksa bakıcı baksın
0 oy
tarafından
Senin annen farklı bakar onun annesi farklı bakar çocuğun dengesi bozulur sabit bir kişi bakmamalı bence 
0 oy
(1,451 puan) tarafından
Disiplin kuramazsin annelerle biz hicmi cocuk buyutmedik diye herseyi yaparlar ama bakiciya isteklerini soylersin ona gore duzen kurulur
0 oy
(2,926 puan) tarafından
Eve kamera takar bakıcıya bırakırım. 
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Para vermemek için istiyor çoçuk sizle dahl 3 elde büyüyecek kesinlikle hayır ee kayananında küçük çocukları varmış gerek yok

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 670 göst.
29 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Defnedamla (318 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 125 göst.
17 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde bebek2020 (769 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 240 göst.
10 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde duygu0404 (349 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 166 göst.
6 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde dilekkoc (4 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,627 soru

23,860,098 cevap

320,335 kullanıcı

...