0 oy
217 göst.
Diğer kategorisinde (886 puan) tarafından
Kızlar eşimin kuzeni evlenicek sizce nasıl birşey giymem lazım abiye felan abartı olur mu sade bir elbise mi birde abiye felan giyersem makyaj felan bilmiyorum yapmayı kuaför abartı olur mu ilk defa olucak böyle akraba düğünü bana fikir verirmisiniz güzel kiyafetler atarmisiniz

7 Cevaplar

0 oy
(4,189 puan) tarafından
Her zaman giyeceğiniz sade şık bir elbise alın, abiye ağır olur. Makyaj kullanmıyorsanız düğünde de kullanmayın ya da çok hafif siz yapın. 
(886 puan) tarafından
Kullanmıyorum ama düğünde yaparım az
-Reklam-
0 oy
tarafından
Abiye abartı olabilir çok şık elbiseler var saçını kendin yapabiliyorsan makyaj için kuaföre gidebilirsin doğal bir makyaj fıstık gibi olursun :) 
tarafından
Heee kapalı bayanlar açık bayanlara göre biraz daha zor buluyor haklısın canım
(1,276 puan) tarafından
Ben şimdi postuna yorum atacaktım Sultanbeyli de daha rahat bulursun. Ben  kardeşimin düğününe abiye bakmak için çok övüyorlardı işte çok çeşit var vs diye gittim adım bası abiye mağazasi ama hemen hemen hep tesettürdü. Ben Pendik'te oturuyorum burdan aldım. Burda açıklara uygun çok güzel moda evleri, butikler var.. Sultanbeyli de tesettürlülere...
(886 puan) tarafından
Buradan mu aldin peki
(1,276 puan) tarafından
Pendik'ten aldım ben açik oldugum için bana uygun pek denk gelmedim. Eğer Sultanbeyli de içine sinen bulamazsan Pendik'te de tesettüre uygun çok mağaza var ...
(886 puan) tarafından
Merkezinde mi pendigin
0 oy
tarafından
Canım bence elbise giy zaten düğünde bayramda giyiliyo günlük zor oluyo bence günlük de giyebilecegin ama sık bi elbise al onu giy çok güzel elbiseler var makyaj da bu fondöten bi rimej hadi özel gün diye bi far sur elbisenle uyumlu hafif bi renk birazcık belli ama nude bi ruj daha nolcak 
(886 puan) tarafından
Ay makyajdan hiç anlamam ki ben sade güzel elbiseler bakarım
tarafından
Bacım fontoten süremez mısın tamam onu sürme bi rimel bi ruj tamam o da yeter
(886 puan) tarafından
Hahah tamam kız o kadar yaparm
0 oy
(23,050 puan) tarafından
Eşin kuzeni için bir kez giyilecek elbise almazdım başka zaman başka yerde de giyebileceğim bir elbise daha mantıklı olur sanki 
0 oy
(53,809 puan) tarafından
tarzini bilmiyoruz ki acik misin kapali mi
(886 puan) tarafından
Kapalı
0 oy
(1,276 puan) tarafından
İkili takım olabilir, bu pantolon ceket ya da etek bluz şeklinde kombinlenebilir. Şık güzel klasik bir elbise olabilir...  Abiyene bağlı çok sıkır sıkır degilse abiye de giyilir ama bence giyilmese daha güzel olur hafif bir makyaj ne giyersen giy yaparsan güzel olur.
(886 puan) tarafından
Pantolon gitmiyorum ama etek takım olabilir normaldde de giyiyorum zaten
(1,276 puan) tarafından
Bence güzel olur şık bir takım eşarp ve bluz farklı renklerde kombinleyip daha sonra da kullanırsın.
0 oy
(7,239 puan) tarafından
Bence çok yakın abiye değilde düğün için giden ağır elbiselerden alabilirsin canım hafifte makyaj yeter bence
(886 puan) tarafından
İşte hiç düğün için abiye felan almadım pek anlamıyorum makyaj felan sıfır en iyisi güzel bir elbise sade başka yerde de giyilecek az da makyaj bence olur
(7,239 puan) tarafından
Demek istediğim ağır sade bı elbise ile güzel olur
(886 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,467,308 soru

24,042,801 cevap

329,206 kullanıcı

...