0 oy
941 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Normalde takip etmiyorum ama fenomenifsa sayfasında gördüm bir çiftin bebeği sma tanısı konmuş yağmur yunus ve yağmur okan çifti paylaşmış akraba mi bunlar

Bir tek bana mı öyle geliyor bilmiyorum göden nazar dan mi yoksa haksız kazanç mı hep ağır imtihanlarla sinaniyolar Rabb'im esirgesin bir kere daha anlıyorum.iyi ki sosyal medyada tanınmıyorm bir ara çok takıyordum herkes bişeyler alıyor çok fazla kazanıyorlar maddi manevî rahatlar diye sonra iyi ki yok diyorum 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben tanımıyorum hiç takip etmem ama bebek için çoook üzüldüm :((Rabbim kimseyi evladı ile imtihan etmesin inşallah 
tarafından
Amin cnm inşallah bende üzüldüm
-Reklam-
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Tanımıyordum şimdi göz attım çok üzücü gerçekten fenomen oldukları için seslerini daha çabuk duyurabilieler diye umut ediyorum cidden de maddi olarak herşeyi alabilmekten öte sağlıklı evlat huzurlu hayat her zaman öncelikli bebeğimin eşyalarının bazıları 2.el benim ama yeterki sağlıklı olsun sosyal medyada görünce özeniyorum bazen ama önemli olan maddiyat değil buda hep aklımın köşesinde.
tarafından
Bende öyle cnm ikinci kız oldu çok sıkıştık ama oğlumun kıyafetlerini giydiriyorm diye üzüldüm sonra dedim ki hamdolsun sağlıklı
0 oy
tarafından
Nazardan ya da haksız kazançtan sma olunmaz canım genlerden gelir ki sosyal medya da bir nevi onların işi içerik üretmek filan kolay iş gibi görünüyor oturduğu yerden para kazanıyor filan deniliyor ama çok bir iş. 
tarafından
Sma tabii ki sonradan olan bişey dgl ifşa sayfasında gördüm merak ettim sordum bu ayri soruydu cnm
0 oy
(4,285 puan) tarafından
Evet bende gördüm çok üzüldüm Rabbım tüm şifa bekleyenlere Rabbım şifa versin
0 oy
(4,527 puan) tarafından
Ne alaka ya neden haksız kazanç olsun zorla mı takip ediliyorlar çalıp mı kazanıyorlar ? Valla o kadar kolaysa o zaman sizde  yapın. Fenomenleri sevmem bebeğim için işime yarar bir iki sayfa sadece takip ederim ama böyle itham etmeniz asıl haksızlık. Üstelik söz konusu bir bebek kimin başına ne geleceği hiç belli olmaz. Herkes bir şeyle sınanır o zaman bizlerde mi haksız kazançtan dolayı bunları yaşıyoruz? 
tarafından
Yalnız şöyle bişey var ben bu arkadaşı tanımıyorm çoğu ücretsiz aldıkları şeyleri kendileri almış gibi yapıp bilmem şu kadar kullandım memnunum diyip yalan söylüyor alan çoğu kişilerde beddua ediyor çoğu kezde gördüm bunu demek istedim onun dışında asla bebekle ilgili kötü bişey dediğimi düşünmüyorum
0 oy
tarafından
Haksız kazanç yada nazar değil genetik birseydir sma hastalığı tanımıyorum ama Rabbim şifa versin çok zor gerçektende Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın bir kere kan alacaklardı kızımdan o ağladıkça ben ağladım çok zor 
tarafından
Sma genetik onu biliyorum cnm o ayrı soruydu
Bende 5 aylık kızım ne zaman kan alsalar onunla birlikte bende ağladım hatta eşim alır benden sen ağlayınca tutamıyorsn diye ağlarken pamuğu bastırmadigm için ellleri morarmisti geçene kadar ayrı ağlamıştım
0 oy
(1,697 puan) tarafından
Ne alakasi var fakirin cocugu sma olmuyor mu aksine her yerde halktan olan sma cocuklar icin yardim stantlari dolu.Hastalik bu kime ugrayacagi belli olmaz.
tarafından
Ya cnm o ayrı bir soru hatta arada boşluk bıraktım da herkes inatla farklı anlamış
0 oy
(983 puan) tarafından
Evet akrabalar. Yağmur okanın kardeşi 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 2,752 göst.
25 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,949 soru

24,176,336 cevap

336,123 kullanıcı

...