0 oy
570 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Müstakil ev yaptırcak olsanız planı nasıl yapardınız mutfak salon bir mi ayrı mı nasıl bir mutfak salon VS 

25 Cevaplar

0 oy
(13,306 puan) tarafından
Valla müstakil imkanım olsa en 250-300 mt yaptırırdım çocuk odası dahil hepsine ebeveyn banyosu koydurur kapalı mutfak ve geniş balkon koyardım. Büyük ev seviyorum ben ya. 
-Reklam-
0 oy
(7,254 puan) tarafından
Tabi ki ayrı yaptırırdım ve odaları mutfağı balkonu büyük olsun isterdim özellikle mutfak ve balkon için oralarda vakit geçiyor salon ve mutfağın gözle gorunmicek yerine wc gelsin isterdim banyo ve WC de de mesafe olsun yatıya misafir gelir gece WC ye kalksa rahat edemez diye yani benim öyle oluyodu bekarken yan yana olunca banyonunda yanında yatak odası oluyo acaba uyandırır miyim fikri düşüyordu 
0 oy
(2,128 puan) tarafından
Ayrı olacak ama geniş olacak geniş birde balkonu olsun çok isterim 
0 oy
(1,247 puan) tarafından
Büyük ayrı bir mutfak olsun mutfaktan da salondanda terasa geçiş olsun teras rüzgar alan tarafta olsun patlıcan biber kuruta bileyim isterim he bide terasta taş fırın olsun ama küçük bir şey bide evin altı garaj gibi olsun araba koyabileyim evimin yanında tavuk koyucak bir yer olsun bahçesinde çeşitli meyve ağaçları olsun 
0 oy
(23,353 puan) tarafından
Ayrı tabiki yemeğin yağı kokusu mobilyalara siner olur ki misafir geldi mutfak dağınık oldu kapıyı çeker oturursun salonda ben birleşik olan evleri hiç sevmiyorum 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 586 göst.
5 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prensimibekliyorum (192 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,971 soru

24,066,261 cevap

330,384 kullanıcı

...