0 oy
868 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Sohbete buyrun :D

Çünkü hiiiç işim gücüm yoktu :) 

13 Cevaplar

0 oy
(2,422 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Ben anlamayan olarak söyle bi yerleşiyim :D 
tarafından
bende diyette degilim :))))
(3,443 puan) tarafından
Ben hem diyetteyim değilim sanki doğduğum günden diyetteyim :P
tarafından
hiç diyet yapmadim diyetteyim dersem daha cok karnım acikiyor aklim.mutfakta kaliyor sanki :))
(10,041 puan) tarafından
Teşekkür ederim kuzum yaa tam gaz problemi bitti derken diş başladı, lohusa psikolojisine döndüm geri resmen:(((
Ben de diyette değilim ama diyette gibiyim bir şey yiyemiyorum ki Asena'm yüzünden
tarafından
evet oyle oluyor gaz dis atak o bu su derken hep huysuz oluyor bebekler insallah kolay cikar dislerimi kuzumun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim de yok yatıyom boyna. Telefonum şarj olsun buz gibi havada yürüyüşe çıkıcam eheh
tarafından
düzenlendi
Yaaa hayalimi yaşayacaksın, çok severim yürüyüşü kulaklık atkı felan ohhh mis dönüşte abur cuburda alır mısın ki :D
tarafından
Kıyamam sanaaa :) neyse çocuk uyumuyo yeaa diye çıkma yukarı bari uyu sen de bebişinle ahaha :))

Ayy kız nerden bildin atkımı şapkamı takcam. Uzaktaki markete yüricem dönüştede abur cubur alıp gelene kadar hüpleticemm :D (sözde sağlıklı beslenme grubuna girdim ahahshah)
tarafından
Hahahahhh sağlık grubunda mısın :D süper ispiyonlayacağım seniiiiii hheheh
Oyyy  eve kadar dayan yolda yeme, beraber yeriz :D
tarafından
Sakın ispitleme benii kovarlar beni zaten hamileyim zorlan girdim aralarına shhshshs.

Yok yaaaa getirim de hepsini elimden al di mi :(
0 oy
tarafından

Neyden basliyak:D

tarafından
Semoş a çıkar mısın tatlım heheheh :D çay yapmış bekliyor... :)
0 oy
tarafından
:)) nasilsin canim
tarafından
Caaaan ❤️  işler çok bebişi uyutma molasındayım az enerji depoluyorum sizlerle :) 2 kat yukarıya semoş'a çıkar mısın, çaya çağırıyor :D bir arada soopet ederiz :)
tarafından
geldim geldim :))
0 oy
(10,041 puan) tarafından
Hihihi :)))

Kızımı yeni uyuttum yorgunluktan ölüyorummmm helppp:D 

Uykum var, yemek yapılacak offf napcam benn:D
tarafından
Oyyy kıyamam ki ❤️
Uyusun büyüsün asena'm bal lokumum, benim minnakımda ayağım da.. Dinleniyorum işler bekliyor..
Yemek dünden var şükür ki ama çaylık bir şeyler yapmayı düşünüyorum görümce canım varda.
Yemek olarak düşğndüysen azıcık uyu, kalkınca minnoş oyalanırken 5 dakikada koyasın ocağa bitanem :)
(10,041 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Teşekkürler tatlı dilli teyzesi, minnak anzer balıda mışıl mışıl uyusun inşallah, anneside dinlensin kuzumun.
Ohh ne güzel yemek dünden olunca keyif oluyor ya:))
Canısım çok güzel moral verdin, öyle yapacağım valla:* ❤❤
0 oy
(3,443 puan) tarafından

Evi süpüruyorum bı yandan yazıyorum elim işte gözüm oynasta:D

(11,241 puan) tarafından
Ya cevap verdiğiniz bütün yorumlara baktım çok olunca gidemedim.daha fazla kızınızın ismi ne sizin çok merak ettim de
(3,443 puan) tarafından
Biri şaha biri meva :)
tarafından
Hhehehehh :D becerikli hatunun hali başka oluyor canııımmm :) semoş'a gel :)
(11,241 puan) tarafından
Anladım rabbim bağışlasın
0 oy
tarafından

İşleri bitirdim şimdi pazara çıkıcam gelicem şuan da hiç işim yok gibi ayva yiyorum :)

tarafından
Ayy pazar aşerdim :) aa ben hamile değildim :D sütüm çekti o zaman heheh
1 sene olmuştur gitmeyeli :( uzak çünkü arabayıda sattık, bebeğim kolik doğdu doğalı.. Hiç gitmedim. Güzelce bakıp, gez benim yerimede arkadaşım.. Afiyet olsuuun :)
0 oy
(18,406 puan) tarafından
Benim daha yataklar yerde toplanmayi bulaşıklar tezgahın üstüne yikanmayi çamaşırlar sepette katlanmayi  kızım da ayaklarımın üstünde uyumasını bekliyorum kalkıp işimi gücümü yapacam
tarafından
Ooo rap gibi oldu çok beğendim :D
Annelik, kadın olmak.. Beklesinler bugün haftasonu, minnağın uyusun yavaş yavaş halolur :)
Yukarıda bir sürü iş var ama bende buradayım, sendenim çünkü oğluşum ayaklarımda bırakamadım yerine :)
(18,406 puan) tarafından
Benim ki uyudu uyanmadan kalkıp bulaşıkları yapım diyorum ama burası bırakmıyor ki beni bağımlılık yaptı yaa az önce internet geldi bana 3 gündür yoktu giremiyordum internet gelir gelmez buraya girdim  eşim gelip evi böyle görse telefonu kafamda parçalar :D
tarafından
:D sonumuz hüsran olmasa iyidir :) hamaratlık var sanırım ondan bu rahatlığımız kalkarsak yarım saatte hallederiz işlerimizi minnoşlar izin verirse tabi :D olsun azıcık motive olup işlere başlamak daha sağlıklı :) 3 gün çok uzun bir süre yaa Allah göstermesin :D
(18,406 puan) tarafından
Aynen ya internet olmadığı zaman ölü gibiyim boş boş bakıyorum eve duvarlara  :D.
0 oy
tarafından

Bütün işi bitirmiş gibi yatim  tele oynuyorum cnm sen napiyon :D

tarafından
Taaamda senin gibi :D neden böyle bugün nerden geliyor nu relakslık bilemedim :D
Kayınvalideme balkona cam takılacak tuğla felan uğraşılıyor, miaafiride gelecekmiş, görümce canımda burda misafir ben, ben ise... Bebiş uyutuyorum canııııımmm heheheh
tarafından
Sennin bebeis bahane bende hamileyim diye iş görmüyorum cnm rahatlik burdan geliyor:DD
0 oy
(622 puan) tarafından

Bnm isler bitti anacigima gidiom kaynanayi evdr biraktim <3:D

tarafından
Maşaallah sana hamarat hatun.. Azıcık otursun dinlensin o olsun, annecinde iş yapacaksın sen zaten :D keyfiniz bol olsun kuzumm
(622 puan) tarafından
Geldim anamdayim evime gelince cok mutlu oluom kaynanamin sesinden kurtuluom saolsun anam hamileyim diye caliatirmaz pek
0 oy
(5,908 puan) tarafından

Bussuru katlanacak camasir var yatagin ustu full camasir oldu wc yikanacak  yatak odasi supurup tozu alinacak ve ben yerimden kalkamiom ne guzel degil mi :ermm::D

tarafından
Bebiş doğdu mu doğacak mı?
Eğer doğmuşsa yarım saatçikte olsa uyuyorsa sen bunları yarım saatte yaparsın, sıkıntı yok :)
Doğmamışsa zorsa hamileliğin 1 saat yeterli yani sıkıntı yok eşin gelene kadar halledersin 1 saat kala erken yapmana hiç gerek yok bence hehheh :)
(5,908 puan) tarafından
Bebis daha dogmadi canim da bel agrim cok oluor bir isi yaparken 40 defa mola veriorum kendime sinir oluorum artik oyle olunca da insan bir isi sonuna kdr yapamaz mi ya :( artik bakalim yapamazsam esim aksam gelirse yardim etsin adam hem iste hem evde calisior uzuluorum haline :D
0 oy
tarafından
Ben ne kaçırdım biri bana anlatabilir mi ☺️ 

2 saatliğine herifim ile markete gidiyorum ve o sırada olanlar okuyor 
tarafından
Bebeğiiiimmm market bugün yapılır mı? :D
Azıcık merak mı etsen ne :D :) felakeeeet büyük bomba :)
Şakaaa, çok matah bişey değil ama bilmiyorsun sonuçta hehheheh
tarafından
Gülizarımmm aşk olsun anlatıver gariii:)
tarafından
Şimdi bizim delibirhatun var ya onların telde felan görüştükleri samimi 3 5 kişilik arkadaş grupları varmış.. Bu gruba birgün bir mesaj gelmiş burdan birisi bu, sizin neler konuştuklarınız bana geliyor diye haticeye yazmışlar sanırım. Öyle gruptan birisidesitem mesajı paylaştı buralardan inanmadık aramızda hain olduğuna az ötede oynayın çok mutluyuz diye konu budur.
Ama biz tabi anlamadık o posttan anlamayanlar olarak alt alta bir yorumda buluştuk haydi kendimize post açalım dedik te buralara geldik bebeğim :D vaow bir çırpıda anlattım.
tarafından
Heeee Şimdik anlaşıldı ☺️
Teberik ederim bir çırpıda okudum bende
0 oy
(5,437 puan) tarafından

Ben öldüm bugün gel madem bana yardıma :D sabah 9.30 dan beri iş işliyorum dahada bitmedi belim agridi oturdum 5 dk

tarafından
İroni yaptııımmm :D işler doluu aslında ama relkaslık var nereden geliyorsa :) miniğimi uyuturken açayım bi dedim. Oyyy yorma kendini yavaş yavaş dinlenerek yap tatlım, adres ver hadi :) ;D
(5,437 puan) tarafından
Sen aydına gel ben alırım seni

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 219 göst.
12 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Buket masal (2,565 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,081 göst.
28 Kasım 2019 Diğer kategorisinde Betül'ün Annesi‍‍ ❤ (3,076 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 320 göst.
16 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde ASENA40 (22,908 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 285 göst.
18 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,782 soru

24,020,908 cevap

328,211 kullanıcı

...