0 oy
300 göst.
Diğer kategorisinde (24 puan) tarafından
Merhaba güzel anneler tecrübeli anneler ben 34+4 haftalık oldum ilk annelik heycanım şu son zamanlar geçmek bilmiyorr gerçekten son zamanlar oldugu için mi bilmiyorum hep içimde ölüm hissi var bebegime bişey olucak korkusu veya hiç bişey yolunda gitmicek gibi bi his sezeryan olucam hala ters çünkü bebegim dönmedi onun korkusu ameliyat odaları dogumhana ice panik oldum eşime diyorum bana bişey olursa bebegime iyi bak diye eşim kızıyo onunda piskolojisini bozuyorum hep içimde kötü his var sizdede oldu mu bu korkuyu nasıl yenerim dualarınıza ihtiyacım var rabbim herkesi bi nefeste kurtarsın olmayanlara tüm isteyenlere nasip etsin bu heycanı

9 Cevaplar

0 oy
(7,617 puan) tarafından
 Kendim için değil oğlum için korkardım   daha önce düşük olduğu için 
(24 puan) tarafından
Zor bir durum
-Reklam-
0 oy
(2,856 puan) tarafından

Canım doğum öncesi oluyor öyle.  Doğuma değil ölüme gidiyorsun sanıyorsun hatta masada öleceğim sandım ben 2 normal doğum yaptım Azrail kasiklarima oturdu sandım :D Allah hayırlara sağlıkla kavuştursun evladına kendine oku ,düşünmemeye çalış zihnini başka şeylerle meşgul et 

(24 puan) tarafından
Yalnız degilmişim demekki.teşekkür ederim Allah razı olsun
(2,856 puan) tarafından
Evet kuzum sonra dönüp bu günleri hatırladığında tebessüm edeceksin. Ben 2. Doğuma giderken ölüme gider gibi hazırlandım herkesten helallik aldim kızımı babasına emanet ettim ona iyi bak vs vs diye falan :)) şimdi biri sağımda biri solumda yatıyor babaları bana emanet etti  yurt dışında :))) şükür Rabbim kimseye evlat acısı vermesin. Senin de çok güzel günlerin gelecek inşallah.
(24 puan) tarafından
Amin inşallahh :)
0 oy
tarafından
Bnde kızım da gebeydim hep ona aldığım elbiseler bakıp bakıp ağlardım hiç kavuşamıcam hissi vardı bide nefret ediyordum keşke diyordum erkek olsaydı kafayı yemiştim niye erkek olmadı diyordum psikolojik baskı yapıyordum şuan rabbime şükür olsun 14 aylığız 10 erkek evlada değişmem çok seviyorum yeminle hep post açardım bnde senin gibi 
(24 puan) tarafından
Rızkıyla bereketiyle gelmiş demekki Allah uzun ömür versin
0 oy
(9,887 puan) tarafından
Bende vardı bir gün kımıldamasın bişey oldumu diye korkuyodum
(24 puan) tarafından
Aynı ben gibi
0 oy
(5,436 puan) tarafından

ben koca göbeğimi salladıgımı bılıtım uyansın dıye 2 saat hareket etmezse 

hormonlar canım hormonlaaar:)

(24 puan) tarafından
Ah bu hormanlar
0 oy
(22,810 puan) tarafından
Ben aklıma.hic öyle şeyler getirmiyorum şükür. Ama doğumdan korkuyorum.. nasıl çıkacak bu çocuk diye. Ama nasılsa bı seiilde oluyo. 36 haftalik olduk 
(24 puan) tarafından
Allah bi nefeste kurtarsin
(22,810 puan) tarafından
Amin inşallah dostum sağolasın
0 oy
(3,265 puan) tarafından
36+6 da doğum yaptım. Son 3 gün aşırıydı. Korkudan sancım geldi üstelik . Kendine eziyet etme. Ben herşeye bu son diye bakardım. En basitinden bu duyduğum son selâ gibi :)). Kayınvalidem de öyle olmuş. Terslik sezaryan onlarda aynı. Bunlar demek ki daha da çok çıkmaza sokuyor insanı. Sen yine sallamaya bak :)
(24 puan) tarafından
Denicem teşkürler :)
0 oy
(5,706 puan) tarafından
Ilkte degilde ikinci dogumumda bu hisse kapilmistim. Ikisini de normal dogurdum ama yinede bisey olursa bana oglum geride kalir hissinden gunlerce uyuyamayip gece aglardim. Hormonlardan bu dusunceler normal :) bol bol dua et ve yuruyus yap. Sana iyi gelecektir.
(24 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(544 puan) tarafından
36+4 deyim şuan senin yaşadığın duyguların aynısını yaşıyorum 
(24 puan) tarafından
Allah bir nefeste kurtarsın
(544 puan) tarafından
Amin inşallah cümlemizi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 472 göst.