0 oy
181 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Biz yaptırdık temiz sonuçlarımız çok şükür 

4 Cevaplar

0 oy
(7,617 puan) tarafından
 Genetik testmi çıkıyor 
tarafından
Aynn öyle sağlık ocağına gidip talepte bulunuyorsun yapıyolar
(7,617 puan) tarafından
Aslinda evlenirken kan testine bunuda eklemeliler
(2,803 puan) tarafından
Zaten 2020 de yasa çıktı şuan evlilik işlemlerinde sma zorunlu
tarafından
Zaten eklemişler 9 Mayıs itibari ile 2022 de yani çünkü bu hastalık gittikçe artıyor
(7,617 puan) tarafından
Çok iyi olmuş biz 10 sene olunca  malum duymadım
-Reklam-
0 oy
(3,826 puan) tarafından
Nssıl oluyor test bilgi verir misin 
tarafından
Sağlık ocağı yapıyor
0 oy
tarafından
Evet tabi ki zorunlu test diye biliyorum zaten bilinçli olan herkeste yaptırmalı bana kalırsa instagram da gördükçe için gidiyor Allah hepsine şifa versin :( 

Ben de evlenmeden hamile kalmıştım nikah için bizde yaptirmistik önce eşime yaptılar onda şüpheli çıktı onda şüpheli çıkınca bana da yaptılar neyseki ben de yok ama benim sonuçlar çıkıncaya kadar yusuf yusuf çektim yani çocuğumda  sağlıklı çok şükür bu yüzden bidaha bebek sahibi olmayı düşünmüyoruz onda şüpheli çıkınca 
tarafından
Çoçuğun sağlıklı olunca taşıyıcı olabiliyor maalesef canm bnm eşim taşıyıcı değil çok şükür bendende istemediler eşin taşıyıcı olursa senden şüphelenir yapılır diye
tarafından
Bilmiyorum bir genetik testi yaptırmamiz  gerek aslında ailecek şimdi eşimde şüpheli çıkmış ama oladaabiliyormuş olmayadabiliyormus oldu ki bi tane daha bebek düşündük  direk genetik testine gireriz düşünmesekte  ben düşünüyorum testi yaptırmayı bakalım inşallah sagliklilardir oğlumda eşimde:)
tarafından
Eşinin genlerinden sağlıklı sperm seçip tüp bebek yapılabilirmş diye duydum sadece taşıyıcı çok merak ediyorum niye taşıyıcı olanıyor yiyeceklerden neden mi doğuştan gelen bi genetik bozukluk mu
tarafından
Evet sma  taşıyıcıları tup bebek tedavisi yaptırmak zorunda normal yolla hamilelik aşırı sakıncalı ama bende çıkmayınca doktorlar endişe etmemişti  dedim ya yusuf yusuf çekip baya araştırmıştım hiç bir fikrim yok ama zaten artık sağlıklı ne kaldı ki hepimizi zehirliyorlar herşeyle genlerimizle oynuyorlar
0 oy
(1,708 puan) tarafından
Evet biz de saglik ocaginda yaptirdik temiz şükür
tarafından
Her ikinizde mi yaptınız
(1,708 puan) tarafından
Hayir sadece eşime yaptilar

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 175 göst.
9 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy