0 oy
78 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (152 puan) tarafından
Allah rızası için yardım edin napacag8mi bilmiyorum doktora gitmekten çok korkuyorum 20 günlük lohusayim emziremedim benegimi memelerim düğüm oldu süt akıyor ama taş gibi yüksek ateş titreme var antibiyotik de kullanıyorum ama geçmedi doktora gitmekten çok korkuyorum nolur yardım edin 

4 Cevaplar

0 oy
(882 puan) tarafından
Sağım yapıyormusun 
(152 puan) tarafından
Evet makine ile
(882 puan) tarafından
Hala geçmedimi canım
(152 puan) tarafından
Geçmedi sağım yapınca rahatlıyorum
(882 puan) tarafından
Göğüslerini soğuk ped ile soğutma yaptın mı bana hemşire öyle yap dedi. Hep sicak yapın derler ama ben sıcak suyla sürekli duşta masaj yaptım öyle rahatladım her sağımdan önce mutlaka sıcak suyla yıkadım daha sonra yağla masaj yaptım ve sağım yaptım 2 3 güne düzelmişti.  Videolar var onları izlemeni tavsiye ederim
-Reklam-
0 oy
(1,276 puan) tarafından
Bol bol duşa gir canın yansa da  boşaltana kadar sağım yap, özellikle altlardan yukarıya masaj yap, düzene oturtana kadar bebeğin emmeden ve emdikten sonra sağım yaparsan faydasını görürsün, sıcak havlu koyabilirsin, doktora da gitsen tekrarlayan bir şey olduğu için bunları yapman lazım kuzum.  Bebeğini sırasıyla emzir. Bir iki kere sıcak suyun altında ovala ve bosalttikca rahatlayacaksin emin ol. Allah şifa versin.
0 oy
tarafından
Vay anam 2 aylık bebeğim var iki hafta önce oldum ölüyorum zannettim bugün yine oldum habire parol içiyorum ölmüşüm ağlayanım yok sanki nasıl bir sızlama nasıl bir vücut ağrısı nasıl bir ateş Allah bu kadınlara yardım etsin 
(152 puan) tarafından
Nasil geçecek canım bu sıkıntı ya hala devam ediyor benim
0 oy
tarafından
Beyaz lahana sar Bak gör damarların bir açılacak ya varya bana dua edeceksin çatlak olmasın diyede lansinoh krem sür uçlarına streç filme sar 2 saat sürmeden bu dertten kurtulursun .:)) banada haber et
(152 puan) tarafından
Her şeyi denedim geçmedi 25 gün oldu antibiyotik de kullanıyorum geçmedi birsey değil bebeğim de sıkıntı çekiyor sürekli ishal kusuyor cildinde birseyler çıktı
tarafından
Sardin mı lahana
tarafından
Sar bekle surekli çıkarma çok etkili

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 526 göst.
23 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Goncagull (1,151 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 85 göst.
12 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde kadersiznurten33 (201 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 91 göst.
14 Temmuz 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Zelis.6382 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 111 göst.
30 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,276 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,043 soru

24,093,435 cevap

331,906 kullanıcı

...