0 oy
254 göst.
Diğer kategorisinde (14 puan) tarafından
Mart 14 te gebe olduğumu öğrendim 10 nisanda kürtaj oldum. Atlatamıyorum sürekli her hafta nasil gelişecekti ne kadarlik olacakti ne yapmam gerekirdi diye bakip dururken ağlayasım geliyor. Kendime hakim olamiyorum.bebeğim 8 haftalikken 6 haftada durmuş gelişimi.  Ben kalp sesini duymak için gitmiştim yarın sabah kürtaj olup çıktim hastaneden.eşimle çok istedik çok sevindik olduğuna ama verici rabbim oldu alaicida o. İsyan etmedim hic ama kendimede hakim olup atlatamiyorum. 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende aynı durumu yaşadım ama şöyle düşündüm vicudumda bir sorun vardı ve Allah onu bu şekilde giderdi düşükten sonra hormonlarım düzeldi kistim gitti doktorumda asla korunma dedi bebek küçüktü iyileşme süresine gerek yok hamile kalman çok kolaylaşır dedi 1 ay

Sonra sağlıklı bir gebeliğim oldu 
(14 puan) tarafından
Evet doktorum da aynisini dedi cevremde yakin arkadaslarimda hep hamile kuzenim yakin arkadaslarim eşimde sperm düsüklugu vardi bayagi bi uğraştık rabbim bize nasip etti ama olmadi. Bende oyle düşünmeye çalışıyorum ama dursaydida söyle olurdu böyle olurduyu daha fazla diyorum. Doktorum bana 2 ay sonra kontrol dedi 3 . Aya sanirim söyleyecek
tarafından
Epimedyumlu macun kullansim eşin sperm sayısını çok arttıyor arkadaşımın eşinin de düşüktü birde ağır ateşli hastalık gecirince erkelerin 6 ay spemleri etkileniyor ve mide ilaçı kullanıyorsa sperm sayısını çok düsürüyor bunlarıda göz önünde bulundurun canım
(14 puan) tarafından
Mide ilaci kullaniyor teşekkür ederim proxeed kullandi bi ayda iki katina çıkmıştı bu dediğinizide degerlendircem teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(163 puan) tarafından
Aynısını yaşadım canım kolay olmuyor. Şuan 2 yaşında oğlum var ona hamileliğimi de hep korkuyla geçirdim kalbi durur mu hareket etmiyordu diye diye kendimi yedim. Çocuğunu kucağına alınca atlatiyorsun. Allah sana da en hayırlı zamanda nasip etsin
(14 puan) tarafından
Rabbim güzel ömürler versin sizede. İnşallah rabbim banada sağlıklı bir şekilde tekrar nasip eder. Ama insan anliyorki çok zormuş.herkes kan parcası diyor. Bilmeyen varmi bebek diyor. Ruh halim pek iyi değil
(163 puan) tarafından
Biliyorum canım bana da dediler daha bebek bile değildi o dediler, herkes ilk bebekte yaşıyor dediler ama herkesin acısı kendine. Doktor bana 3 ay korun demişti 4. Ay korunmadim yeniden hamile kaldım o 3 ayda kursa git gez dolaş biseyler yap oyalan hazir olunca hemen deneyin
(14 puan) tarafından
Büyük ihtimal doktor bizede öyle diecek. Dinlendirelim seni dedi haziranin sonunda ktrol var sanirim agustosta diyecek . Evet herkesin icinin yanmasini kendisi bilir.rabbim hayırlı bi sekilde inşallah banada nasip eder
(163 puan) tarafından
Amin amin üzme kendini gerçekten kafanı toplayacak şeyler yap ben çok düşündüm o ara hatta acaba öldüğünü hissetti mi korktu mu icerde filan neler düşündüm özellikle namaz kilmiyorsan 5 vakit olmazsa bile kendini hazır hissettikce kıl içine ferahlık verir rabbim
(14 puan) tarafından
Rabbim inşallah dirayet verir rabbim inşallah tez zaman da tekrar nasip eder çok istiyoruz çünkü hayırlı bi şekilde tez zamanda . Evet acip cok dualar dinliyorum.namaz kilmam çok mümkün olmuyor çalışıyorum 8 6 eşimden allah razi olsun yapiyor ediyor ama insanin iciyle disi frkli oluyor. Ne yaparsam yapayim hep bir yerde şimdi dursaydi diye basliyorum hep

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,474,491 soru

24,140,085 cevap

334,463 kullanıcı

...