0 oy
1,150 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

image

Ben kahvaltımı yapıyom ama diyette değilim hamileyim sadece sağlıklı beslenmek için katıldım :D porsiyonlarım biraz fazla 2 yumurta yiyorum. Eeee sizler nerdesiniz? Yoksam asıl diyet yapanlar döküldü mü pıtır pıtır. Biliyom simit kemiriyosunuz :)))

17 Cevaplar

+1 oy
tarafından

En İyi Cevap
Yok canım burdayım:)) bilerek açmadım bakalım kimler ilgili diye  görmek için
tarafından
Kız turkuaz kendi yorumunu mu sabitledin posta :)))
tarafından
Evet canım diyettekiler görsün diye niye ki
tarafından
Hiç merak ettim :)) didim modlar böyle şeyler de mi yapabiliyo diye öğrenmek istedim
tarafından
Neyler anlamadım
(12,763 puan) tarafından
Yani yorumlari yukarda tutabildigimizi bilmiyormuş onu öğrendim diyo
-Reklam-
+1 oy
(12,763 puan) tarafından
Burdayız ve devam ediyoruz azimliyizzzzzzz
tarafından
Sakın bırakma AZİMLİ AZMANYAAAA :)))
(12,763 puan) tarafından
Hay sizin azmanyaniza 10 yıldır kullandığım nickden soğuttunuz ahahah
tarafından
Ehheehhehe şaka şakaaa :))
0 oy
(1,372 puan) tarafından

Afiyet olsun yarasın kuzuya.Ben dün katıldım canım kervana :D

(1,372 puan) tarafından
Yok yok kararlıyım abartmamak şartıyla frenliycem kendimi emziriyorum daha çünkü
tarafından
Emziriyosan sen de böyle bi beslenmeye başlayabilirsin canım
(1,372 puan) tarafından
Aynen canım kahvaltım bu şekilde.Dopumdan sonra çok ekmek tüketmeye başlamıştım.Artık kahvltıda 2 dilim tam buğday ekmeği yiyorum.Bir de abur cuburları bıraktım
tarafından
O ekmeği bile yeme bence canım hiçbir faydası yok. Ben kenara koyduğum ekmeği yemedim valla. Bi yumurta fazla haşla ekmeği bırak :)) emin ol daha uzun süre tok kalırsın. Ekmek yerine ceviz veya yaş fıdık ye canım bi çay bardağı kadar
(1,372 puan) tarafından
Ekmek olmadan yapamam canım belki sonra olabilir ama ilp etapta bırakırsam psikolojik olarak kaldıramam ben bunu :))))))
0 oy
tarafından

Kimse yok bugün galibaaam :)

0 oy
tarafından
Hasşaaa  simit kemirmek mii☺️☺️☺️ afiyet olsun canımcım
tarafından
Gün geçtikçe azaldı o istikrarlı diyet postları:)) ondan didim acabaaa..
0 oy
tarafından
Anmada bende diyet yapmiyom ama hiç bişey yiyeymiyorum
tarafından
Sen hamile değil miydin canm neden yiyemiyorsun?
tarafından
Hamileyim kız valla iştah sıfır yine bende bı ara doymadım yöne yiyemiyorum
tarafından
Miden mi bulanıyo?
tarafından
Mide bulantısı var da  özellikle kendim yemek yaptığım zaman yiyemiyorum
tarafından
Hmmm şimdi anlaşıldı kuzumm. O zaman yağsız salçasız haşlama şeyler tüketmeye çalış. Ya da kokusuz şeyler tüket sebze meyve
tarafından
Anca öyle olucak canim
0 oy
(2,483 puan) tarafından
Kocaya borek yaptim bende sadece 2 tane kucuk dilim yicem ekmek yerine

Diger turlu ayni seyler :dd

Resmini atip seni aşerttirmek istemem canim❤
tarafından
Sorun değil canım aşeren biri değilim ne yazık ki :( afiyet olsun sizlere de börekler çöreklerrr ohh :)
0 oy
(3,186 puan) tarafından

image

O değilde turkuaz nerede acaba :happy:

2 gündür misafirim var ama direniyorum :'D

(3,186 puan) tarafından
Valla iki gündür fazl fazla doydum :D bugün aç kalma günü..
tarafından
Hadi öyle olsun bakalımm :)
(3,186 puan) tarafından
:) pazartesi tartidan sonra belki :'D neyse neyse.. şaka bir yana şube çok tok tutuyor :)
tarafından
Şube ne balım?
(3,186 puan) tarafından
Evet Şube ne :'D
Ayva olacaktı :))))
0 oy
(11,971 puan) tarafından

Ya varya ruyamda diyettekileri gordum ymn ederm. 

Pzartesi olmuş herkes tartılıo, owen 49 kiloya duşmuş :D

Bazıları kilo verememiş. Turkuaz damla kilo veremeyenlere kzıo siz nasl diyet yapıosunz die hahah. Sonra poğaça yapıp getirmş biri bnde hamileymişm cnm çekmş sakladkları yerden çkarp yemişm :D

Diyettekiler saklamş :○ ;)))

(11,971 puan) tarafından
:D tmm bu gece seni 50 kilo olarak gorcem ☺☺☺
tarafından
Ahahaha:))) ALLAH iyiliğini versin poğaça yapda ye
tarafından
Ruyalarin tersi cikarmis adaşım emin misin bence görmesin :D
(11,971 puan) tarafından
Bebişten vakit bulabilrsem ypmayı duşunuorm poğaça kokusuyla uyandm sbah ☺☺☺
(2,483 puan) tarafından
Adaşcım litfeeen korkutma beniii :dd
0 oy
(4,875 puan) tarafından
Ben yapıyorum da millet aşeriyoruz bilmem ne demesin die atmıyorum :/
(4,875 puan) tarafından
Sen düşünüyorsun mutlaka Biri çıkıyor moral bozmaya o yüzden paylaşım yapmıyorum :)
tarafından
Doğru :B millet linç etmeye yer arıyor
(4,875 puan) tarafından
O yüzden kendi köşemde sessizce yiyorum ☺️
tarafından
Afiyet olsun canımm herks kendi moralini motivasyonunu bilir tabii ki ☺️
(4,875 puan) tarafından
Sağol canım sana da afiyet olsun ama sen ye bebişe kan olsun ❤️❤️
0 oy
(2,594 puan) tarafından

ayy ne güzel böyle kahvaltı yapıyorsunuz ben hiç bu kadar sağlıklı yiyemiyorum çalıştığım için ne yazık sabahları vaktim olmuyor anca kalkıyorum zaten :( bu arada yemek takımlarımız aynı :)

0 oy
(3,443 puan) tarafından

Sabahı üçü birarada ile açanlara selam olsun:)

(3,443 puan) tarafından
Seninki iyi. Yine 7 de işe gider akaam 11 e kadar derste kalmak için bütün gün kahve tukertirdum eskiden ;)
tarafından
Ah ahh zor zamanlar (: şimdi çalışmıyorsun di mi?

Ben de çalışmıyorum evdeyim çocuk büyütmek istedim. Eşimle evlenmeden önce thy kabin memurluğuna kabul almıştım, istanbula gitmem gerekiyordu ama eşimle evlenmekten vazgeçemedim. Şimdi de evlendim çocuk derken iş dünyası hayal oldu :)
(3,443 puan) tarafından
Yok evlendim çalışmaya devam ettim mesleğimi seviyorum çünkü muhasebeciyim kizim doğdu 6 ay sonra ise geri döndüm ama en fazla 6 ay dayandım işi bıraktım kziim büyütür o arada yüksek lisansimi filam yaparım demiştim üstüne bı velet daha doğdu şimdi müşavirlik sınavına hazırlaniyorum inşallah geri dönecek küçük 1 i bitirdi bı iki yıl daha evde eğitim hayatına devam edecem gibi:P
tarafından
:)) en güzeli. Bebiş doğsun ben de yüksek lisansa mutlaka başlicam. Çocuklarla zor olduğunu düşünüyorum çalışma hayatının. Ama eğitim hayatı biraz daha rahat olcak. En azından boş durmamak adına. Seninkiler büyüyor bile inşallah hedeflerine ulaşırsın ☺️
(3,443 puan) tarafından
İnşallah önce iyi bi anne sonra iyi bı iş kadını oluruz :D
0 oy
(1,355 puan) tarafından

Diyete girmeden diyet yapanlardanım ben :D veriyorum habire artk sonumuz nolcak bakalım hoş bir haftadr az az yiyorum alırım herhal artk doguracam

tarafından
Ayy hamileyken kilo mu veriyosun? Niye canım :/
(1,355 puan) tarafından
Yemiyorum kuzum  17 haftalık olduk Allah'tan meyve sevip bol bol yiyorum yoksa halim harap
tarafından
Heeee dur daha kilo alırsın yavvv :) ben de 19’um daha almadım. 25ten sonra yemesen bile alıyomuşsun kilo bebek yağ yapıyormuş vücutta. Beslenmene dikkat et ama bebişin için :( neden yemiyorsun?
(1,355 puan) tarafından
Kız almak sorun değil vermek canımı sıkıyor  oglumdada fazla almadım ama en azından vermedim  artk hayırlısı
tarafından
Ay çok ilginç ya vermemen de lazım doğru :/
0 oy
tarafından

ben hâlâ diyetteyim gobegim biraz gitti zaten çabuk kilo veriyorum iyi oldu turkuaz damlanin başlatması sayesinde cikolata yağ tuz beyaz ekmek şeker bi anda kestim p.tesiyi bekliyorum tartilmak için bakalım kaç kilo vermisim afiyetler olsun sana <3

tarafından
Hadi inşallah canım umarım pazartesi günü yüzünde gülücükler açar :))
tarafından
teşekkürler canım benim ❣
0 oy
tarafından

bu da benim sabah  kahvaltılarimdan biri tek bir postta bulusalim dediler diyet konusu için o yüzden açmadım diyet hakkında post bir de bi iki gün sorunlarim vardı bilirsin eşimin ailesiyle alakalı aslinda aklimdaydi diyettekileri sormak istiodum ama malum sorunlar vardı o yüzden başka konuda post açamadim onlarla uğraşmaktan

image

tarafından
Boşver canım açan birileri oluyor işte )) sen nasılsın kafanı topladın mı yemeğe çıktınız mı? Konuştun mu eşinle?
tarafından
akşam üstü beş gibi götürecekmis toparlandim biraz eşim de çok üzülmüş  kimse için evliliğimizi yıkma dedi ben değil sen sebebiyet verdin buna dedim haklısın tekrarlanmayacak dedi şartlarımı kabul etti ama hâlâ tam anlamıyla kendime gelmiş değilim resmen bosancaktim o şartlarımı kabul etmeseydi elhamdülillah şu an istediğim gibi davranıyor bakalım sonumuz nasıl olacak inşa Allah vazgeçmez bu kararı süreklilik arzeder
tarafından
İnşallah canım. Evladınız da var, eşinle birbirinizi de seviyorsunuz. Her zaman bir şansı daha hakeder bu güzellikler :)
tarafından
teşekkür ederim çok haklısın ben de bir şans verdim umarım istediğim gibi ilerler ❣❣
0 oy
(843 puan) tarafından
Bugün keyfim yok sabah beş tane kayısı ile kahvaltı yaptım... Eskiden mutsuz olduğumda çok yemek yer kendimi mutlu ederdim yada ettiğimi sanardım bilmiyorum... Sanırım bu sefer gerçekten mutsuzum... Akşam yemeğinde yoğurt çorbası ve bir adet mücver yiyeceğim inşallah. 
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Valla bünye az şaşırttı Bi tik fazla yeidn bugün ekmek yemez iken minicik tambugday 1 kepçe çorba 1 kepçe tavuk yedim normalde sadece biri idi mide küçülmüş harbi baya doyurdu 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 371 göst.
0 oy
11 cevap 358 göst.
17 Eylül 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Yeyesim (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 304 göst.
5 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Rumeysa0196 (1,535 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,855 soru

24,091,154 cevap

331,754 kullanıcı

...