0 oy
1,655 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Okulda kermes açılacakmış öğretmen yazmış sizce neler yapılabilir neler satılabilir? 

12 Cevaplar

0 oy
(3,093 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Her zaman en çok yiyecek satılır. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yemek olarak mi el işi olarak mi 
tarafından
Yani belirtmemiş öğretmen sizler fikirlerinizi yazın demiş
tarafından
Yemek olarak yaprak sarma sigara böreği ıslak kek cup cake olabilir böyle zarif ve lezzetli şeyler daha çok satılıyor bizde yapmistikta ordan biliyorum :) elmalı kurabiye çok güzel oluyor mesela eşya olarak bilemedim ya hiç denk gelmedim öyle kermeslere
0 oy
(1,248 puan) tarafından
Açma poğaça kısır mercimek köftesi makarna salatası kek 
0 oy
(9,080 puan) tarafından
Kek borek pogaca . El isi olarak lif mif evde kullanmadigin ortu murtu varsa kullanmayacagin  bosta duran fincan takim falan olur nebilim. Basortusu falan olabilir igneiyasi falan varsa. O tarz seyler satilir
(9,080 puan) tarafından
Annem okul aile birligindeydi mesela ayakkabicilari gezdiler birkac citf ayakkabi vermis ayakkabici. Terlik merlik vermis sezon sonu teshir urun va va gibi. İc camasirci atlet kilot germis   Tayt vermis. Tshirt veren iplik verek tuafiyeler vardi. Tabi bu olan 2008 2009 yollarindaydi. Su ekonomide hayrina verecek babayigit esnaf varmidir bilmem
0 oy
(163,485 puan) tarafından
vallaha gecen bizden tart istediler zar zor yaptim ☹️ neyse olduda şimdi chesscake istediler onuda burda bi arkadasim var tek arkadasim o guzel yapiyomis ben yapim dedi ☺️ sanada fikir olsun ama sarma kısır falanda gider haa
senin tartlarda gozum kaldiydi ☺️
(13,443 puan) tarafından
Kiz nerden hatirliyosun onu :))
tam kuzeyin okuldan tart istedikleri gundu senin postun ☺️☺️
(13,443 puan) tarafından
Aa hadi ya kiyamam kiz. Bende hic anlamam hamurisinden :D
☺️☺️☺️☺️☺️☺️
0 oy
(2,466 puan) tarafından
Sarma berek kurabiye pasta vb şeyler bizde yaptık bunlar satıldı yiyecek üzerinedir el işini okulda kim alacak çocuklar teneffüste alış veriş yapıyolar güzel geciyo
tarafından
Katılıyorum
0 oy
(7,138 puan) tarafından
Sarma mercimek köftesi Elmalı kurabiye. Çocuklar sever böyle şeyleri tek atımlık
0 oy
(1,276 puan) tarafından
Ev yapımı mini pizza :)
tarafından
Bak atıyorum neler istiyor öğretmen
(1,276 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ben eşime sordum en çok ne satılıyor diye pizza dedi :) sonra sarma, kısır, mercimek köftesi/çiğköfte dedi.

Eğer satılacak eşya falan ise  kupa bardak, tabak vs(züccaciye malzemesi) , çerçeve, anahtarlık vs olabilir biz velilerimizden isterdik.

Su,meyve suyu satılabilir..  aslında yetenekli biri varsa anında yufka ya da gözleme yapıp satabilir.. bunlar olağan şeylerdi..
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(7,084 puan) tarafından
Sarma kek  kısır patates  salatası  poğaça benim öğrenciler  hep bunları yapıp getirmişti 
0 oy
(4,295 puan) tarafından
Bizimde anasinifina gidiyor öğretmen balonla yüz boyası yapacakmışlar herhalde 50 TL para topladı maliyeti için cupkek sarma kurabiye börek poğaça da olabilir 
0 oy
(212 puan) tarafından
Sigara böreği 

küçük 5 lı mercimek köftesi paketlere koyup

küçük kekler 

Sarma

Kurabiye 

Poğaça
0 oy
(6,542 puan) tarafından
Genelde yiyecek agirlikli oluuo. Ama burda ki ilk okula oyuncakta getirmislerdi guzel satildi.

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 134 göst.
14 Mart 2025 Ev & Yaşam kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 173 göst.
30 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Cansuklns (628 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 122 göst.
+1 oy
10 cevap 279 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde eLYemCe (1,204 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,373 soru

24,153,377 cevap

335,020 kullanıcı

...