0 oy
128 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,283 puan) tarafından
Kızlar gerçekten bıktım usandım bunu demek çok acı ama evladım beni çok yoruyor. Ne uyuyor kaç gündür sabahliuor sabah erken kaldırma rağmen. Şuan kendini yerlere atıp ağlama krizine girdi. Ve seslenmiyorum kendine zarar veriyor. Pedagog arkadaşla konuştuk dışarı ciksrt diyor. Ama dışarda daha beter sürekli ağlıyor başka çocuklara bağırıyor devamlı o yüzden her anneden uyarı alıyorum kızınıza dikkat edin diyorlar. Çocuk diyorum ama benim ki çok aşırı aksi devamlı ağlıyor ağlama deyince ben bebeğim ağlarım diyor. Bugün sabaha 6 ya kadar uyutadim sonra kendi uyudu kaldı. Kahvaltı yapmadı öğlen yemeği yemedi. Kendime kahve yaptım elimden aldı kahveyi halının üstüne bak diye diye döktü. Sonra su içmesi bile bizde kriz sebebi bardak beğenmiyor başlıyor kriz yemek zamanı tabak beğenmiyor kriz sebebi. Büyük kaşık veriyorum ben buyukmuyum diyo küçük veriyom ben cocukmuyum diyo bana yardım edin a dostlar gerçekten ağlamaktan helak oldum. Dudağım iki günde kocaman ucukladi. AVM ye gittik etmediği rezillik kalmadı . Oyun grubuna goteudum orda da sürekli ağladı durdu neden diye soruyorum agliycam işte cevab bu .

4 Cevaplar

0 oy
(4,285 puan) tarafından
Rabbım yardimcin olsun kuzum kardeşi falan var mı tek çocuk mu merak ettim
(4,285 puan) tarafından
Kardeşi falan var da ondan mı böle ben bebegim diye soluyor diyecektim tek çocukmuş krese falan gidiyor mu peki
(3,283 puan) tarafından
Yok canım kreş yakınlarda olmayınca göndermedim ama Allah nasip ederse yazın çocuk Kur'an kursuna gondercem inşallah. Kışında 4 yaş anaokuluna. Artık kaç para olursa olsun dedim yeterki o iyi olsun ya bazen dogurduguma pişman olma kıvamına geliyorum
(4,285 puan) tarafından
Benim de 1 tane kızım var 2019 ocak doğumlu 3,5 yaşında anaokula verdim yaz okuluna da yazdırdım gelişime katkısı var sosyallestikce hircinligi azalır diye düşünüyorum kuzum
(3,283 puan) tarafından
Benim kızda 19 temmuzlu nasıl anaokuluna verdin aldilarmi hemn bize Eylül'de alabikiriz dediler
(4,285 puan) tarafından
3 yaştan alacaklardır yarım gün tam gün bu yil acmamislar bende 4 yaş tam gün verdim ama normalde 3 yasa gitmesi lazimdi yarı özel yarı devler destekli okul benim gonderdigim
-Reklam-
0 oy
(4,950 puan) tarafından
4 yas sendromu ben ortanca kizimda neler yaşadım 
(3,283 puan) tarafından
Şuan kaç yaşında nasıl peki
(4,950 puan) tarafından
13 yasinda geçti canım ozamn
Simdide ergenliğe geçiş yine bir sendrom ☺️
(3,283 puan) tarafından
Ooo koca cocukmus maşallah. Allah'ım bizde o günleri gorurmuyuz acaba. Peki şuan ki karakteri nasıl asi mi burcu ne merak ettim
(4,950 puan) tarafından
İkizler ☺️
Sen düşün
0 oy
tarafından
Bi tanıdığın çocuğuda aynı böyle ağlıyormuş sürekli. Annesi üzülüyorum diyormuş banane üzül genede agliycam diyormuş. Bazı çocuklar çok inatçı mızmız oluyor huyu öyle demek ki  Benimkide ilgi meraklısı telefonla konuşsam rahatsız olur ama boş  otursam ses etmez 
(3,283 puan) tarafından
Ne zaman geçecek bu günler acaba
tarafından
Benimki üç buçuk yaşında ama diş dönemleri çok zordu şu an çok şükür biraz daha iyi. Ama hırçınlığı tamamen geçmedi istediği olmazsa oyuncağını fırlatır
0 oy
(54,231 puan) tarafından
Allah kolaylik versin cok zor ya Allah sabir versin 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 510 göst.
23 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 199 göst.
0 oy
12 cevap 871 göst.
28 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,658 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 312 göst.
24 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,836 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,478,104 soru

24,192,946 cevap

337,016 kullanıcı

...