Kızlar gerçekten bıktım usandım bunu demek çok acı ama evladım beni çok yoruyor. Ne uyuyor kaç gündür sabahliuor sabah erken kaldırma rağmen. Şuan kendini yerlere atıp ağlama krizine girdi. Ve seslenmiyorum kendine zarar veriyor. Pedagog arkadaşla konuştuk dışarı ciksrt diyor. Ama dışarda daha beter sürekli ağlıyor başka çocuklara bağırıyor devamlı o yüzden her anneden uyarı alıyorum kızınıza dikkat edin diyorlar. Çocuk diyorum ama benim ki çok aşırı aksi devamlı ağlıyor ağlama deyince ben bebeğim ağlarım diyor. Bugün sabaha 6 ya kadar uyutadim sonra kendi uyudu kaldı. Kahvaltı yapmadı öğlen yemeği yemedi. Kendime kahve yaptım elimden aldı kahveyi halının üstüne bak diye diye döktü. Sonra su içmesi bile bizde kriz sebebi bardak beğenmiyor başlıyor kriz yemek zamanı tabak beğenmiyor kriz sebebi. Büyük kaşık veriyorum ben buyukmuyum diyo küçük veriyom ben cocukmuyum diyo bana yardım edin a dostlar gerçekten ağlamaktan helak oldum. Dudağım iki günde kocaman ucukladi. AVM ye gittik etmediği rezillik kalmadı . Oyun grubuna goteudum orda da sürekli ağladı durdu neden diye soruyorum agliycam işte cevab bu .