0 oy
200 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (102 puan) tarafından
Kızlar büyük oğlum 2 buçuk yaşında kızım 2 aylık Evde özel eğitim alıyor küçük çocuktan dolayı ılgılenemıyorum kaynanamı aradım götür dedim gezdir dedim götürdü eywallah ama her götürdüğünde oğlum hakkında olumsuz yorumlar yapıyor bende ona dedim olumsuz yorum yapacaksan ilgilenme dedim ilgileneceksen de olumsuz yorum yapma dedim sen bana saygıszlık yaptın dedi zamanında nerdeydınız gelio neden ilgilenmedenşz dedim eşim ise arayıp teyze bokunu yiyim özür dilerim de ona dedi bu benim ağrıma gitti iki çocuğa çok zor bakmıyorum yardım edenım yok annem geliyor 2 gün kalıp gidiyor eşim destek çıkmıyor kafayı yıcem dışarı çıkamıyorum iki çocukla büyüğü eilimi bırakıp gıdıyor psikolojim alt üst oldu

2 Cevaplar

+2 oy
(9,610 puan) tarafından
Yani anlıyorum dolusun ama neden insanlar buna mecburmuş gibi konusuyosun ben doğurdum siz bakıcaksınız gibi tavır sergilemişsin öyle şeyler söyleyerek,eşi için demiyorum o yardım etmek zorunda ama dışarıdaki inşaat sürekli olarak sence buna mecbur mu ? Madem bakamiyodun ikinciyi dogurmasaydin derler sürekli bu tavırda olursan 
(102 puan) tarafından
Çok yanlış bi düşüncedesin Allah başına vermesin
(9,610 puan) tarafından
Ben seni kınamıyorum ama seninde düşüncen cok yanlış
-Reklam-
0 oy
(2,860 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Allah yardımcın olsun eşinin dediği terbiyesizlik.  Keşke özel eğitim alan çocuğunuz varken kocanız da böyle yanliz birakmisken ikinci bebeği dusunmeseydiniz. Her sorumluluk sizdeyken hayatı sirtlanmaniz çok zor sikayet etmek için de geç maalesef 
(102 puan) tarafından
Allahım sen yardım et
(2,860 puan) tarafından
Amin canim inşallah

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 234 göst.
1 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde kgulsum590gmail.com (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 299 göst.
0 oy
5 cevap 97 göst.
0 oy
3 cevap 66 göst.
2 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Leylaa321 (6 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,041 soru

24,080,980 cevap

331,204 kullanıcı

...