0 oy
57 göst.
Diğer kategorisinde (1,505 puan) tarafından
Kızlar sabahları az birşey yiyorum yiyemiyorum yani! Midem almıyor bazen çok zorluyorum o halde bile sürekli başım dönüyor dönüyor derken sanki beynime kan sıçrıyor kendimi kötü hissediyorum bayılma hissi geliyor toksam bile böyle yani ne zaman gece olucakta uyuycam diye iple çekiyorum sabah kalkınca da böyle baş ağrısı dönmesi erken kalkıyorum aynı geç kalkıyprum aynı hastaneye gittim aç karnıma kan verdim birşey çıkmadı gizli şeker yok hiç birşey yok kan değerlerim tiroit size sorayım dedim afedersiniz lavabo yapınca da böyleyim büyük abdest yani gözüm falan kararıyor napmam lazım benim gibi yaşayan varmı sizde nasıl oldu sormak istedim? 

1 cevap

0 oy
(2,719 puan) tarafından
Bende kahvaltıdan kalkınca öyleyim 10 dk sonra gidiyom illa tatlı bişeyler yiyince geçiyor 
(1,505 puan) tarafından
Bu şeker düşmesi ya da tansiyon mu oluyor ben gün boyu böyleyim ama canım şuan bile öyleyim sürekli birşeyler yememi vücudum istiyor
(2,719 puan) tarafından
Aynen ya bilmiyorum ki bendede çok oluyor anneme diyorum diyo iyi beslenmiyorsun bünyen düşüyor bide 2 çocuğun peşinden koşuyorum o yüzdenmi acıkıyorum acaba
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,435 soru

24,183,413 cevap

336,474 kullanıcı

...