Herkese selam. Benim çok merak ettiğim bir şey var. Uzun yolculuk yaparken gördüğümüz yerler var ya böyle dağ başı kimse yok tepede 1-2 tane ev görünüyor sadece. Ben hep gördüğümde sorarım burada kimler yaşıyor acaba diye. Ya da tarihi güzel yerlerde yaşayanlar. Bursa'daki Cumalıkızık, Gölyazı. Kastamonuda Safranbolu. Tatil yerleri bodrum, Fethiye falanda olabilir. Yada Orduda çok değişik köyler var uçurumun kenarlarında evler falan. Var mı böyle değişik yerlerde yaşayan Nasıl bir hayat tarzı var çok merak ediyorum. Varsa foto atarsanız bizde güzellik görelim. Benim yaşadığım yer böyle bahsettiğimle alakasız yani.
Kastamonudayım köydeyim dağın başındayım Safranbolu da çok güzel gittim gördüm eltim oralı ☺
Cumalıkızık araçla 10 dakika mesafede golyaziya yazın kahvaltıya cok gideriz uzak biraz
Bakalım benim yaşadığım yeri kimse beğenecek mi ortadaki sarı evdeyim ☺️
(Fotoğraf bizim evin manzarası köyde yaşıyorum en son evler bizim daha assasi henüz yok :) )
Safranbolu karabükte canım.tabi disardan gelen merak ediyor da biz görmek istemiyoruz artik hep aynı seyler normal şehir hayatı işte. Bu eski konak tarzı evlerin olduğu eski carsisi falan Tarihi dokusu var illa ki. Gezilecek görülecek yeri de coktur ama yasamak icin imrenilir mi bilemedim
1,487,802 soru
24,320,873 cevap
345,307 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın