0 oy
621 göst.
Diğer kategorisinde (497 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Ahşap tezgahlı beyaz mutfaklar güzel mi sizce yoksa tezgahta ahşap detayı abes mi duruyor? 

image

14 Cevaplar

0 oy
(17,358 puan) tarafından
Ben çok beğeniyorum ama kabarir diye korkuyorum. Mutfağa sicaklik katiyor bence. 
(497 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok güzelmiş ama kabarmaz mi o tahta canim
(497 puan) tarafından
Tahta değil tezgahı bu renge boyuyorlar yada folyo kaplama ile yapıyorlarmış
0 oy
(54,174 puan) tarafından
gorsel olarak guzel de kullanışlı olmaz 
(497 puan) tarafından
Ne açıdan acaba
(54,174 puan) tarafından
su degdiginde.bir arkadaşımın folyo gibi kagit vardi hic kullanamiyodu tezgahi
0 oy
(9,679 puan) tarafından
Bence daha da göze batık duruyor beyaz candır o çamaşır suyu değince o beyazligi görmem lazim
(497 puan) tarafından
Tamamen beyaz mı demek istediniz dolaplar +tezgah yani
(9,679 puan) tarafından
Dolap beyaz yakışıyor şık falan ama çabuk leke belli ediyor başka renk tercih ederim ...
0 oy
(183 puan) tarafından
Beğeniyorum bunların aksap gorununlu mermerler var yapılabilir mutfaktada rahat kullanılır
(497 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Ben çok seviyorum ama işte kullanım açısından kullanışlı durmuyor birde mutfak çok kullanılan bir yer 
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Ahsabi sevemedim ben bi
0 oy
tarafından
Güzel, tam tipim o tahtalı galiba üzerinde verning sürülmüş mu böyle kayganmi yada cam gibimi anlamadimeger oyle ise kullanisli yani tabi tehlikeli bi yandan :)) verning ise bıçak istemez, cam tarzı ise su istemez 
0 oy
(238 puan) tarafından
Zevk meselesi ama ben teecih etmezdim. Ahşap parkede guzel duruyor,granitte tezgahta
0 oy
(2,387 puan) tarafından
Bu tarz mutfaklar çok güzel.. ama folyo olunca sıcak bisey koyulmuyor boya olunca da evye bu tarz değil ise boya olduğu çok belli oluyor ve kötü duruyor direk ahşap olanlar suda hiç bisey olmaz merak etme bıçak kullanırken kesme tahtası vs kullanılırsa tezgahta çizikler olmaz tek sorunu kesici aletlere karşı kullanışlı değil ama çözülmeyecek bi sorun değil kısacası yaptir çok guzel
0 oy
tarafından
Sevmiyorum ya ben mutfağın sade beyaz olmasından yanayım 
0 oy
tarafından
Bizim bağ evinde var ahşap tezgah gayet kullanışlı :) tavsiye ederim :)
0 oy
(7,617 puan) tarafından
 Yanlardan su akar yere bence bu sadece mutfağı sadece. Görünüm gibi kullananlar 8vin
0 oy
(8 puan) tarafından
Aşırı beğeniyorum . Çok şık duruyor 

İlgili sorular

0 oy
43 cevap 743 göst.
18 Ocak 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Papatya__ (742 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 202 göst.
23 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepjdjdjd (347 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 192 göst.
8 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Arse (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,224 göst.

Kategoriler

1,476,109 soru

24,164,602 cevap

335,549 kullanıcı

...