0 oy
120 göst.
Diğer kategorisinde (726 puan) tarafından
Kızlar yüz kremi varmı etkili yüzün rengini açacak bide bende cilde var doğumdan sonra dahada belli oldu gibi 

1 cevap

0 oy
(882 puan) tarafından
Bir yemek kaşığı pirinci yıkamadan bir çay bardağı suda haşlayın sonra tel süzgüde ezin kaşıkla altına bir kap koyarak çıkan ürüne ( cildiniz kuru ise ) gliserin koyun veya zeytin yağda olabilir. Onu sürün. Geceleri ama sürüp güneş göstermeyin. Onun  haricinde hep güneş kremi kullanın ne kullanırsanız kullanın ama güneş kremi kullanmazsanız cildiniz git gide daha kötü olur 
tarafından
İşe yarıyor mu gliserin nerde bulcaz
(882 puan) tarafından
Eczanelerde satılıyor uygun bişey. Evet işe yarıyor hatta pilav yaparken pirinci yıkadığında akan suyu atma git başından aşağı dök kurulanma bekle öyle saçlarına parlaklık katar cildini beyazlatır
tarafından
Ben suyunu dökmüyorum buz kalıplarına koyuyorum yüzüme sürüyorum ama pişirme yöntemini hiç denemedim haftada kaç kez yapmak gerekiyo
(882 puan) tarafından
Sürekli kullanabilirsin ben sürekli kullandım tüğlenme vs yapıyor diyorlar ama ben yaşamadım. Birde maya sürüyorlarmış yüze ben denemedim ama deneyenler işe yaradı diyor
tarafından
Hayır hayır mayayı deneme çok zararlı o cilde ama pirinç faydalı gerçekten
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 2,620 göst.
0 oy
2 cevap 167 göst.
6 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 240 göst.
+2 oy
7 cevap 213 göst.
26 Ağustos 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Pakize333 (7,333 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,398 soru

24,182,790 cevap

336,411 kullanıcı

...