0 oy
414 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (162 puan) tarafından
Kızlar 2 senelik evliyim asker eşim biliyosunuz bu iki senede urfada yaşadık, benim ailem evimizi urfayı görmeye geldi ama eşimin ailesi gelmedi bi kere bile. Şimdi bizim tayinimiz cıktı urfadan daha uzak bi yere ama deniz kenarı güzel bi memleket eşimin ailesi kayınvalidem ile görümcem yani oraya gelcez haberiniz olsun denize girip tatil yapıcaz falan diyolar, tabi ki gelsinler ama urfaya biz yeni evlenmiştik bi kere bile gelmediler. Kocamandı evim. Şimdiki gittiğimiz eve eşya götürmicem 1+1 ev tutcaz kendi eşyam bile değil görmeye geleceklermiş. Ben de buna bozuldum acıkcası. Urfa'daki eşyam çeyizimdi yeni evlenmiştik ama urfaya güya tenezzül etmedi hanımefendiler. Beğenmediler. Açıkcası şimdi de oraya cıkıp gelecek olmalarına biraz bozuldum ben. Siz olsanız ne hissederdiniz? Urfaya gelmeme sebepleri yeni evlenmiş olmamızmış 2 sene durduk kızlar yeni evlilik mi kaldı

10 Cevaplar

+1 oy
(1,768 puan) tarafından
Ne olur ki ha oraya gelmişler ha buraya 

Eminim ki oraya gelselerdi yeni evliydim geldiler tatil yaptılar diyecektin ki insanız hepiniz diyebiliriz 

Boşver gelsinler
-Reklam-
0 oy
(8,378 puan) tarafından
Tatili beleşe getirecekler niyet bu
0 oy
tarafından
2 sene kafa dinlemissin boşver gelince 1 hafta on gün en baba 1 ay kalır giderler 11 ay rahatsız keşke benim kocamda katını çıksa da gitsek 
0 oy
tarafından
Ben olsam direk derim biraya gezmeye geldiniz beni görmeye deil
0 oy
(15,738 puan) tarafından
Ee  soylemisler zsten iste tatile geliyorlarmis:)
0 oy
(1,754 puan) tarafından
Evim müsait değil geliyorsanız da tek tek gelin de 
0 oy
tarafından

1 senelik evliyiz ne kendi aileme ne eşimin ailesine daha kalmaya izin vermedik hiç :D  ve bunu açık açık yüzlerine söylüyoruz yeni evlilerin evinde kalınmaz diye . bunda abartılacak hiç birşey yok çok mantıklı düşünmüşler yeni evli olan insanların evlerine gidilmez . Kaynanan aklı başında bir insanmış . 

0 oy
(9,244 puan) tarafından
Şuan seni kullanarak belesten yatma kalkma yerleri olmuş oldu
0 oy
tarafından
Eşine birşey deme hiç ama yüz sürat verme kullandırma kendini tatil yapmaya gelip senide hizmetçi ederler yoksa niyetleri bu olmasa iki senedir bir kere Usuldür gelirlerdi 
0 oy
(4,436 puan) tarafından
Canım memleketim kurban olsunlar urfaya hiç de yüz verme deniz kenarı olunca tatil niyetleri belli kendini de hiç ezik hissetme eşyalar vs yüzünden açık açık söyle urfaya gelseydiniz ordaki evimi eşyalarımı görürdünüz diye 

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 424 göst.
19 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (6,378 puan) tarafından soruldu
+1 oy
23 cevap 1,736 göst.
10 Eylül 2024 Diğer kategorisinde NuReLLa -_- (41,690 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 623 göst.
8 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 961 göst.