0 oy
126 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (348 puan) tarafından
7 aylık bebeğim kahvaltıda meyve püresi yediriyorum bugün emiyorda ayrıca doyarmi 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence doymaz meyve püresi ne ki doyursun birde meyve püresi kahvaltıda yedirilmez
tarafından
Neden kahvaltıda yedirilmez?
(348 puan) tarafından
Ben yediriyorum doyarmi diye sordum sadece
tarafından
Bence yer. Yani benim bebemde çok ciddi kabızlık var. Her sabah meyve veriyorum
tarafından
Kahvaltı öğününü kahvaltı ile yapması daha sağlıklı
-Reklam-
0 oy
(684 puan) tarafından
Meyve püresi yerine yumurtanın sarısıyla bişeyler yapıp yedir seniz daha iyi olur kahvaltının ne oldugunu anlar en azından meyve püresini ara ögün olarak yedirin tatlı şeylere alışırsam sebzeyi daha zor yer. 
(348 puan) tarafından
tesekkürler kahvaltıda sürekli meyve püresi yedirmiyorum oğlum bugün yediğini yarın yemiyor meyve puresini bile zor yedi iki gündür istahi kapalı biraz
(684 puan) tarafından
Diş çıkarıyor olabilir canım yumurta sarısı yulaf unuyla fln omlet pankek fln yapıp önüne koy kendi yer belki ben blw yöntemiyle yedirmeye başladım kaşıgı hayatta istemiyordu dene istersen sende
0 oy
(4,726 puan) tarafından
Kahvaltı da yumurta haşlayıp verebilirsiniz yanında labne yada süzme peynir

Yada yumurta sarısını çırpıp içine yine süzme peynir katıp omlet gibi yapabilirsiniz

Meyve ve meyve püresi ara öğün olmalı 
(348 puan) tarafından
canım iki gündür iştahi kapalı hiç birşey yemek istemiyor meyve püresi yiyorken yedirdim normalde yedirmiyorum kahvaltıda
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Neden kahvaltılık değilde meyve yediriyosun?  
0 oy
(13,440 puan) tarafından
Neden kahvaltida meyve puresi canim
(348 puan) tarafından
İstahi kapalı iki gündür doğru dürüst birşey yemedi bende karni doysun diye meyve püresi yiyorken yedirdim kahvaktida normalde püre vermiyorum

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 462 göst.
14 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Adohitlerin annesi (348 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 151 göst.
0 oy
6 cevap 325 göst.
0 oy
3 cevap 807 göst.
26 Kasım 2019 Aile & Aşk kategorisinde NisaSultan'ınannişi♡ (295 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,796 soru

24,129,876 cevap

333,963 kullanıcı

...