0 oy
1,396 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Hamileyken eşim sigarayı bıraktı sağolsun.. tabi sonuç olarak ciddi kilo aldı ve aşırı derecede horluyor. Aylardır sabrediyorum, zaten bebek emzirmek için de habire kalktığıma problem etmiyodum. Ama bebiş 4 aylık oldu artık 1 kere anca uyanıyor, gündüz ilgi istiyor dolayısıyla ben gece uyuyamadığım için resmen bebeğin yanına yatıp o kıpır kıpırken sızıyorum sonra da üzülüyorum halimize.

Şimdi herkes odaları ayırmak doğru değil deyip bir sürü sebep sayacak. Hepsini biliyorum. Ama bütün gece dakika başı eşimi dürtmek ve onu da yıpratmak iyi mi? Kendim de daha gergin oluyorum uykusuzluk ve baş ağrısı ile güne başlıyorum ? Yaşamayan bilmez gerçekten çok zor hem uyuyamayıp hem bu gürültüye maruz kalmak.. Ben odaları ayırmayı düşünmeye başladım. Cinsellik açısından bakarsak zaten aramızda en başından beri soğukluk var yani olumsuz etkilenecek bir durum yok. Odaları ayırmak sağlıklı uyuyup gerginliği bitirir mi yoksa bizi daha da mı uzaklaştırır bilmiyorum?

Uzun oldu kusura bakmayın 

35 Cevaplar

0 oy
(2,802 puan) tarafından
Yani doğru mu değil ama hep eziyet cekemezsin ki ayrı uyuuyoruz diye aldatacaksa defolsun gitsin yani.  Kocalarimiza sümük gibi yapisacak miyiz aldatmasin diye bana ne bunları ben düşünmem kendi düşünsün düşünüyor da şükür.  
tarafından
Ya evet başkaları da bu açıdan bakmış da ben de yapmaz deyince büyük konuşma dediler ama cinsellik için aldatmaz eşim beni. Aşık olursa aldatır Allah korusun ona da yapacak bir şey yok istersen 2r saat yanında yat yine değişmez
(2,802 puan) tarafından
Cok doğru
-Reklam-
0 oy
(2,218 puan) tarafından
Horluyorsa doktora götür bacım benim kocamda çok horluyordu hep dürtüyodum diyodu gidiyim içerde yatayım hayır derim hep en sonunda KBB ye gittik. Yatakları ayırmak gerçekten büyük sorunlara yol açıyor. Sevgi dokunmaktir sarilmaktir. İlla cinsellik değil. Bir sarılmak uyurken bı elini tutmak bile aradaki bağı güçlendirir.  Sana tavsiyem ileride çok pişman olursun. Böyle durumlarda erkekler ya aldatıyor ya da prno batağına düşüyorlar.
tarafından
Kbb ne yaptı peki geçti mi horlaması
(2,218 puan) tarafından
Ameliyat dedi gün aldık canim
0 oy
(212 puan) tarafından
Hergün olmasada haftada bir kaç gün bebekle odanı ayırabilirsin bence 
0 oy
(2,230 puan) tarafından
yatak ayırmak bir çözüm değil ki canım bence kalıcı çözümler için eşinle konuşsan belki horlama için tedavi olabilir
0 oy
(1,265 puan) tarafından
Biz ayri yatyorzz oglum dogdgndan beri kizim var bide ucumuz bir yatyoz esim obur odada yatyo yorgun oluyo rahatsz etmk istemiyorum oda anlya gosteriyo zaten
(1,265 puan) tarafından
Bn uxuluyorum ondn ayri kaldgm.icin oyuzden dogru bulmuyom.bende kizimin yatagini ayarlayinca esimle bir yatcm.gene
tarafından
Sizinki makul bir sebeptenmiş
(1,265 puan) tarafından
Kesinlkle ayirmamani onerrim benim tavsiyem.bu oglum daha kucuk 4 aylk olunca uyku egtimi  verip yatagna alistrcam ablasiyla yatsinlar
tarafından
Hiç istemiyorum da dayanılır gibi değil horlaması bütün oda inliyor sabah o kadar sinirlerim bozulmuş ki horlama nedeniyle boşanan çift haberlerini okurken buldum kendimi sonra buraya yazdım konuyu
(1,265 puan) tarafından
Sey yapabilirisn doktora gotur kilosu varsa zayflamasina yardimci oll
0 oy
(4,454 puan) tarafından
Çocuğunuz büyüdüğünde sizi farklı yatakta görecek ailenin ruhuna aykırı bu davranış 
tarafından
O kadar uzun sürmez ben de istemem zaten. Birkaç ay içinde zayıflar ve eski haline döner diye düşünüyorum
0 oy
tarafından
İkiniz de rahatlığı alışırsınız bir daha asla yan yana uyuyamazsınız bu da bir gerçek canım 
(1,934 puan) tarafından
Eski postu hortlatmışsın herkeste arkandan yazmış
tarafından
Allah Allah ya ben de bugün hep eski postları hortlatıyorum: D
(1,934 puan) tarafından
Olur öyle şeyler dikkat et tarihlere
0 oy
(993 puan) tarafından
Çok uzun süreli olmamak kaydıyla olabilir neden olmasn eşiniz horlama ile ilgili tedavide alabilir orası da ayrı haftaici ayrı uyuyup haftasnu eşinizde evde birlikte uyuyun gündüzde çok uykusuz olursanız o bebekle ilgilenir siz biraz uyur dinlenirsiniz ama cinsellik ama başka birşey bu durum çok uzamadan eşiniz tedavi olup çözülürse iyi olur yatak ayırma sebebiniz sonuçta çocuktan yorgunluktan kaynaklı sorun yok aranızda ben sizi aldatır vs falan gbi bir durumu kesinlikle düşünmüyorum ki aldatan yataklar bir gece gündüz cinsellik yasarkende aldatıyor nasilsa
0 oy
(77 puan) tarafından
Tabiki açar arayi yani bence doğru değil ben sabaha inliyorum arada kalkıp iyimisin diyip yatiyor ben tek yapmadim ya bu çocuğu herseye katlanması lazım ben fedakarlık yapıyorum zaten oda sese katlansin

bana doğru gelmiyor  kus bile olsak ben aynı yatakta uyumayi tercih ediyorum 
0 oy
(12 puan) tarafından
Sen bu yorumları çok okuma aşkım yok aldatır yok boş bırakma ne alaka ya aldatan her türlü aldatır hayır kendimden biliyorum yani hem psikolojik hem fizyolojik sağlığın açısından en doğru kararı ver eşinle de konuş olsun bitsin 
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Çok çok uzaklaştırır zaten aman aman bağlı bir evlilikte yok gibi tabi anlatım yada yorumlara yapılan cevaplarınıza göre diyorum o sizi düşünüp sigarayı bırakmış sizin bu düşünceniz bencilce geldi zayıflaması için yardımcı olun sizi görmedik ama kilosu horlaması rahatsız ediyor demek ki artık horlamanın da tedavisi var
0 oy
(2,741 puan) tarafından
Sen kocanla samimi olmadığın için ayırmak mantıklı geliyor. Seven insan ne horlamayı dert eder ne başka biseyi. Allah korusun ölüm gelse ayrılık gelse keşke sabaha kadar horlasaydi da yanımda olsaydi dersin. Yani rahatin o kadar yerindeki horlamak sana zahmet oluyor. Kocanın kıymetini bil.
0 oy
(7,468 puan) tarafından
2 sene boyunca ayrı yattık adamı görünce bogasim geliyordu yatakları ayirinca gerçekten çok soguyorsun öyle böyle değil başka çözüm ara canım burun bandi al onu kullansın bide öyle deneyin sağ tarafına yatmaya çalışsın 
0 oy
(682 puan) tarafından
Yaşadım ve biliyorum bnim de bebeğim 4 aylık ve 4 yaşında bir kızım var ben de çok uykusuzm hatta bazı geceler uyumuyorum o derece benim de eşim çok çalıştığından dolayı çok horlar bnde bazen durtuyorum ama onu odasinda edemem kesndisi diyor siz rahat uyuyun diye ama ben kabul etmiyorum. Odayı ayirdigimiz an araya soğukluk girecek biliyorum çünkü 
0 oy
(4,346 puan) tarafından
Bende eşimi başka odaya göndermiştim şu anda bile oğlum 9 ayının içinde eşim horladigi zmaan battaniyemi alıyorum oğlumla birlikte başka odada yatıyorum gün içinde yeterince yoruluyorum zaten bi de horultu dinleyip uykusuz kalamam 

İlgili sorular

+1 oy
55 cevap 1,587 göst.
5 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Seymaipek (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,123 göst.
23 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Gokcee (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,162 göst.
20 Aralık 2019 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,185 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,456,404 soru

23,897,005 cevap

322,106 kullanıcı

...