0 oy
116 göst.
Diğer kategorisinde (2,203 puan) tarafından

image

kızlar burdaki gibi damakları ama alt değil üst yani altında da var ama en çok üstleri görüyorum fotoraf çekemiyorum sadece şimdi de ateşi var 9 gün sonra 4 aylık olacak sadece ateşinin sebebini bilmek istiyorum üşüttü mü yoksa diş mi

4 Cevaplar

0 oy
(7,984 puan) tarafından
Eğer böyle ise diş diyebiliriz canım ama hemen çıkmaz bizimde böyleydi bir ayı buldu çıkması 
(2,203 puan) tarafından
Yok canım sadece böyle kardeşimden biliyorum böyle olunca zaten hemen çıkmıyor ama böyle yani ondan ateş yapmış olabilir mi bütün belirtiler var zaten ateş yoktu bir tek o da eklendi
(7,984 puan) tarafından
Olabilir cnm ama 38 i geçmez diş ateşi takipte kal 38 i geçerse gidersin Dr a
-Reklam-
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Takip et dokfor dis atesi 38i gecmez diyor bizimkinin 4.5 aylik kabardi 8de cikti ilk disi
(2,203 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(882 puan) tarafından
4 aylık erken dönem diye biliyorum çıkmaz değil çıkabilir ama siz en iyisi doktora görünün ateş yükselirse beklemeyin başkanbir sebebi olabilir direk dişe yormayın dediğim gibi çıkaranlar var ama azınlık diye biliyorum
(2,203 puan) tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim bugün yükselirse acile götürürüm yarın da sabah gözüyle sağlık ocağı ya da çocuk doktoruna gideyim
0 oy
(151 puan) tarafından
6. Ayında başladı ilk dışı patladı şuan bir yaşında ve dün 7. Dişi patladı gülüm uykusuzluktan gebericem ateşi 39 su pasamin megersem ertesi günü sürpriz 2 adet dişi patladı hastaneye gittik şükür korkulacak biseyi yokmuş gülüm 
(2,203 puan) tarafından
Hatta şu gibi çıkıyor ilk defa ensesine kadar *** oldu geçen gün
(151 puan) tarafından
Benm oglum mesela dis ckaricagi zamn bır hafta önceden isal  oluyo koyu rekli oluyo gülüm 1 haftadır bide uykusuzluk sürekli yarım saatte bı kalkar di sonuç dn patladı bugünde biraz huysuz calpol verdim gülüm
(151 puan) tarafından
Hayrlı olsun daha çok yasican gülüm ensesine kadar çıkar bak bnm oğlan Allah versin hergun bir iki zıbın bokundan gecilmez
(2,203 puan) tarafından
Benimki de oğlan bu aralar bütün zıbınlar *** içinde rengi de çıkmıyor yaaa
(151 puan) tarafından
Yakın o zamn gülüm taş çatlasa  2-3 haftaya kadar eğer dedgin gbyse dış gelyo gulum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 255 göst.
0 oy
4 cevap 230 göst.
30 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ankakus_1 (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 126 göst.
19 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 127 göst.

Kategoriler

1,473,972 soru

24,132,438 cevap

334,120 kullanıcı

...