0 oy
66 göst.
Diğer kategorisinde (193 puan) tarafından
Hayirli geceler arkadaslar 

Allaha şükür ilk gebegeligim hic sorunsuz bi sekilde olmustu ama simdi ikinci gebegeligimde 2 yil ara vermistik geri cekilme yontemi ile simdi 1 yildirdirda korunmasiz iliski olmasina ragmen gebelik olusmadi malesef doktora gittim kanda rahimde Allaha sukur hicbir sorun yok simdi yumurta buyutucu hap verdi 

dun kulanmaya basladim 5 gun kulanilcakmis ama kulanirken iliski olursa sorun olurmu yada olmamali bunlari doktora sormayi unutmusum bide kulandiktan sonra acaba hemen gebe kalabilirmiyim insAllah kulanan varmi arkadaslar 

bide benim icin lutfen dua edermisiniz gebe kalabilmem icin Allaha sukur bitane evlat nasip etti ama insAllah bitane daha nasip eder isteyen herkese nasip eder insAllah 

1 cevap

0 oy
(1,389 puan) tarafından
Bahsettigin hap klomen sanırım. Kullanırken ilişkiye girebilirsin.sikinti yok. Ama 5 gün sonunda doktora gidip yumurtaların kaç mm olmuş baktirman lazım. Ona göre çatlatma ignesi yapip ilişki periyodu verecek size muhtemelen yani şu şu günlerde birlikte olun diyecek. Yumurta takibin yapılıp catlatildigi için kalma ihtimalin var.  Allah korusun kist felan yapma ihtimali de var küçük de olsa. O yüzden kontrole gitmeyi ihmal etme. Allah gönlüne göre versin.
(193 puan) tarafından
evet klomen ama doktor 5 gun sonra gelceksin demedi 5 gun sonra gun asiri iliski daha sonra takip et kan testi vs yaptir gebe kalamadiysan gel dozunu yukseltelim dedi ilacin
(1,389 puan) tarafından
Anladım canim. Öyle dediyse vardır bir bildiği onunda ama ben çok kullandım klomen ve her seferinde doktor 2 3 güne bir kontrole çağırır hem yumurtanın boyuna hem kist olusturdumu diye bakardi. Ondan öyle dedim. Sif aolsun insallah
(193 puan) tarafından
saol cnm ama dozu dusukya belki o yuzden oyle demis olabilir
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 468 göst.
3 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Gaynanamgalpben (454 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 269 göst.
+1 oy
4 cevap 108 göst.
2 gün önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,510 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 55 göst.

Kategoriler

1,471,296 soru

24,096,868 cevap

332,136 kullanıcı

...