0 oy
333 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (685 puan) tarafından
24 çalışıyor o yokken çocuklar ben bizim yatagimizda yatıyorum geldiği zaman bazen kızımın yatağında yatıyor aynı odadayiz ama çok yorgun olduğu için oğlum küçük olduğu için bizimle uyuyor hemde emiyor diye kıyamıyo çocuğa bende artık aynı odada eşimi özlüyorum resmen kızım geceleri çok kalkıyor ağlıyor diye bazasini bizim odamıza aldık napcam Bilmiyorum o yokken zaten ayrıyız varken de ayrı yatınca artık zoruma gidiyor galiba. Ona da söyledim bı kaç kez çocuklar rahat yatsın senden ayrı yatamiyor ufaklık bende yorgun oluyorum ister istemez uyuyamıyorum uykusuz kalıyorum diyor hak veriyorum 24 saat uyanık kalıyor nerdeyse evde olduğu zamanlar da bağ bahçe işlerimiz oluyor diye yoruluyor napcam bilmiyorum 

5 Cevaplar

0 oy
(5,453 puan) tarafından
seni çok iyi anlıyorum ben şuan mesela 24 nöbetteyim sabah 8 de cıktım yarın sabah 8 de eve gideceğim bu esnada hem calışıp hem tasındım nerdeyse 1 aydır oğlumu doyasıya göremiyorum ama hersey insanoğlu için buda gececek
(685 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun inşallah
-Reklam-
0 oy
(1,697 puan) tarafından
İste bu yüzden bebekken daha ayrı yatırılmalı eşinle ayrı yatmalar olmamalı baştan neden ayırmadin kızın da kac yasindaki bazasini kendi yatagina yanina aldin canım bu saatten sonra uyku egitimi ver ki düzen oLustur kendine de zor bak zoruma gidiyo demiissin 
(685 puan) tarafından
Bacım kızım aslında 1 senedir ayrı yatıyordu halalari falan var aynı evde onlarla yatıyordu bazada ayrı yatıyordu deprem oldu diye korktu o akşam sonrasinda tam alıştı tekrar dedik bu sefer okulda depremi yaşadı sınıfta arkadaşlarıyla oyun oynarken falan öyle alıştı tekrar yanıma bazen babası yokken gene yatağında yatıyor ama işte küçük oğlan hep bizimle şimdi evdekiler herkes işte olunca sabah akşam da benimle olunca oğlum benden ayrılmıyor afedersin tuvalete bile beraber gidiyoruz kapıda oturup bekliyor anne anne diye bağırıyor
(1,697 puan) tarafından
Cok geçmis olsun depremden dolayı ama heran olabilir deprem bölgesinde yaşiyoruz canim bunu kabul etmemiz lazim . Evin ayrı degıl ozman esinin geldigi saatleri ayarla cocuklarini uyut kücük bebeginide yere yatak yap en kötü ihtimal beşiginin yatagini yere at düsme riski olmaz aklinda onda kalmaz sen kocanla yatağinda yat
0 oy
(9,067 puan) tarafından
Ben bu olayi hoc sevmiyorum cck cck odasinda yatar. Ben kizimda cck odasi yatak odasi mekik dokudum. 7 aylikfi odasini ayrdim saat basi kslkardi . Geceleri gul ayaktaydim ama anne baba odasi ayri benim odam ayri mahremiyetiyle buyud. Suan oglum 21 aylik . Yatak odamizda park yatakta yatio ve beni cok rahatsiz edio bi durum ya cck odasina alismassa diyeZ ablasi sabahin koru anaokulina gidiyor cocugu uyandirmasin diye cck odasina geciremiyorum oglumj. Okul kapanir kapanmaz hrmen yatak odasindan cocuk odasina tasiycam oglumuda. Gece memeye kalkinca godrr emzirir yerine yatirit donerim kendi odama
(685 puan) tarafından
Ayiricak odam yok malesef kaynanayla bir duruyorum diğer odalar da goruncemler var onların yanında uyutuyordum bazen hiç gelmezdi etmezdi yanıma inann imkanım olsa kızıma da oğluma da oda yaparım
(9,067 puan) tarafından
Heee ozaman zorunluluk ayri tabiki napcan mecbursan idare edilcek cnim haklisin
0 oy
(14,945 puan) tarafından
Belki beni lincleyecekler ama ben çocukla bebekle aynı odada uyuma taraftarı değilim hele hele aynı yatakta hiç değilim araya böyle soğukluk giriyor ister istemez zamanla da alışkanlık oluyor bence odalarını ayır derim 
(685 puan) tarafından
Çok haklısın ama bir üstte yorumda da dedim kızım normalde ayrı yatıyor bizden diye deprem oldu diye çocuk korktu tekrar benimle yatıyor ama kendi yatagindada yattiginda sıkıntı olmuyor oğlum emiyor küçük diye devamlı bizimle uyuyor memeden ayrılmadan sanırım bizden oda ayrılmayacak
(14,945 puan) tarafından
Allah kolaylık versin canim ama bu senin elinde bence benim kızım da 1 yaşında salonda yatiriyordum şuan ev taşıdım tam duzen oturtmadigim için yatağı yatak odasında ama yanıma gene almıyorum en kısa zamanda oda yapcam istemiyorum alismasini
0 oy
(1,874 puan) tarafından
Eşiniz sizi sizin kadar özlemiyor mu?özlemenin sarılıp uyumanin yorgunluk ile bir alakası olmamali.
(685 puan) tarafından
Oda özlüyor kendi de söylüyor bırak çocuklar orda yatsın sen yanımda yat diyor ama oğlum gece döner düşer diye korkuyorum ondan bırakamıyorum

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 1,442 göst.
31 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Elifzi. (479 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 2,000 göst.
23 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Anneolmakask (894 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,453 soru

24,415,123 cevap

351,205 kullanıcı

...