0 oy
525 göst.
Diğer kategorisinde (3,895 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
?????????????????????????????????

10 Cevaplar

+1 oy
(13,307 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Cidden senin şartlarında olsam boşanırdım az çok biliyorum. Kendimi düşünüyorum madde alışkanlığı, kumar ve aldatma olursa rabbim sıkıntıda bırakmasın yine de büyük konuşmak olmasın. 
(3,895 puan) tarafından
Yani benim yaşadıklarımı bu anlattıklarımı yaşasan boşanır mıydın? Çocuklar küçük kıyamıyorum anne babası birlikteyken büyüsünler ama o zamana kadar bu adamla nasıl olacak işte.
(13,307 puan) tarafından
Yok eskiden anlattıklarına kıyasla. Video izlemek boşanma sebebi olarak hukuksal nedenmiş ama bu benim için problem değil. Bazen kavga olan yerde çocuklar için durmak da onlar için hayırlı değil. Annemler 37 yıllık evli 37 yıldır kavga etmedikleri gün yok desem. Babam da vakti zamanında kahveden gelip bizi parka götürsün diye ağlardık gecenin yarısı gelirdi. Annem boşanmadı babam şimdi eve ve bize bağlı ama gel gör ki öyle aşırı sıcak ilişkimiz yok. Millet kırk yaşında babasının dizine yatar biz bayramdan bayrama elini öperiz. Aranızdaki huzursuzluk çocukları etkilenmesin
(3,895 puan) tarafından
Doğru diyorsun.
-Reklam-
+3 oy
tarafından
Başlığa istinaden yazıyorum. Yok maalesef çünkü bu hayat insana her şeyi yaptırıyor yapmam dediğini yaparsın asla kabul etmem dediğin şeyi öyle güzel kabul edersin farkında bile olmazsın o yüzden büyük konuşamıyorum rabbim kimseyi bu dereceye getirmesin inşallah 
(3,895 puan) tarafından
Adam çıplak kadınlara bakıyor sanalda ben bu yüzden soğudum.Sizce napayım? Bu aldatmaya giriyor mu?
(13,307 puan) tarafından
Bazen kesin çizgim aldatmak dediğim şey misal düşünüyorum rabbime haşa çok seviyorum affeder miyim diye sorguluyorum kendimi. Büyük konuşmamak lazım cidden.
tarafından
Yani giriyor tabiki aldatma sadece kadınların yanına giderek olmuyor sonuçta senden başkasına gözü gidiyor o niyetle bakıyor onlara soğumakta çok haklısın ama kalkıp sana git boşan diyemem içinden geleni ve kendin için en iyi olacak kararı ver bundan öncede al karşına adam gibi konuş niye bakıyor bazı erkekler de bağımlılık yaptığı için engel olamıyorlar kendilerine bazıları eşlerine söylemeye çekindikleri şeyi sanalda arıyor lar
(3,895 puan) tarafından
Ben sevmiyorum soğudum hatta karilara bakıyor mastürbasyon yapıyor ya igreniyorum.
(3,895 puan) tarafından
Bunda da sanırım bekarken alışkanlık yapmış bilmiyordum evlenince gördüm bekarlik mastürbasyonunu karıya baktığını falan
tarafından
Aslıs bende senin gibi düşünüyorum tek çİzgim oda değil ama dediğim gibi bunu dile getirmeye korkuyorum çünkü yaşamadığım bir durum üzerine hüküm kesmem ne kadar doğru olur bilemiyorum
tarafından
Sevgin saygın bitmişse zaten evlilikten bir hayır gelmez ama bekatlıktan gelen bir alışkanlık ise tedavi edilebilir tabi sende kabul edersen bitirmek istemez sen
(13,307 puan) tarafından
Hah işte rabbim yaşatmasın hüküm vermek yanlış gibi hissediyorum Allah ne gösterir bilemezsin.
(3,895 puan) tarafından
O istemez işte
tarafından
Aynen öyle Allah kimseyi bu ağır duygu ile sınamasın Valla kadını erkeği yok her insan için çok zor
tarafından
+1 oy
(10,000 puan) tarafından
Aldatırsa gözünün tek başına bakmam ceker giderim
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Sadece aldatılmak olur.  

Rabbim yaşâtmasın inşallah 
(3,895 puan) tarafından
Ben onu beklemek istemiyorum sanalda karilara bakıyor zaten bu yüzden adamdan soğudum.
(8,579 puan) tarafından
Yaaa allah ıslah etsin.

Ben kıskancım eşimde biliyo bunu.  Instgram kesfet bölümünde o kadar pislikler varki heryeri açık eşim hemen hesabını sildi
(3,895 puan) tarafından
Bana kullandırtmaz kendi bakıyor.
0 oy
(1,815 puan) tarafından
Her ilişkinin dinamiği farklıdır elbette aldatma şiddet olursa garanti boşanma da olur ama aynı zamanda birbirimizi sevmediğimizi anlamadığımızı hissetmek de benim için boşanma sebebidir. Evlilik pranga olmamalı çocuklar için huzur sağlık güven ortamı yoksa evlilik de yoktur bence. 
(3,895 puan) tarafından
İşte bağırıp çağırıyor huzur olmuyor ki
(1,815 puan) tarafından
Konuşmayı anlatmayı denediğine eminim ama ilk etapta bir terapi almayı teklif etsen kabul edecek yapıda mı? Öncelik bu sorunları aşmak olsun en en son çare olarak boşanmayı düşün bence çocukların etkilendiğini vs anlatsan
(3,895 puan) tarafından
Terapi almaz huyunu biliyorum.
(1,815 puan) tarafından
Sana ilgisi de azaldıysa yapacak bir şey kalmıyor o zaman. Her zaman öncelik çocukların ruh ve beden sağlığı hepimiz için eğer desteğin de varsa boşanmak daha iyi sanırım yine de sen iyi düşün canım detayını bilmiyorum hakkınıza girmek istemem
(3,895 puan) tarafından
Desteğim yok çocuk azıcık büyüsün mesleğim var çocuk için azıcık daha katlanırım.
0 oy
tarafından
Aldatılma ve şiddet. ( El kaldırmak dahil)
0 oy
tarafından
çocuklara kötülük gelirse bosanirimonun disinda cok da fifi
0 oy
(420 puan) tarafından
Aldatma kırmızı çizgim seviyorum aman çocuk var falan dinlemem çeker giderim 
0 oy
tarafından
Senin dediğin konuyu boşamam :) kaldı ki yakalamam da. Çünkü bakmıyorum. Ama aldatma, şiddet ya da sevgim biterse kendimi değersiz hissedersem boşarım. 
(3,895 puan) tarafından
Bende araştırıyorum iki dakika odaya girip bir sorayım dedim onu öyle gördüm biraz soğudum.
tarafından
Kız kapıyı çalmadan girilir mi :D
(3,895 puan) tarafından
Çalmam ben normal oda niye çalayım?
tarafından
Görgü kuralları gereği biri odada tekse kapı çalınarak girilir çünkü :)
(3,895 puan) tarafından
Canım o neler yapıyor kapı da calinmayiversin.
0 oy
(5,452 puan) tarafından
şiddet + aldatılma net

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 902 göst.
18 Aralık 2021 Diğer kategorisinde emyy (5,123 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 802 göst.
+1 oy
23 cevap 590 göst.
7 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Esra kurucu (216 puan) tarafından soruldu