0 oy
549 göst.
Diğer kategorisinde (27 puan) tarafından

image

kızlar bunlar kullanışlı mı almayı düşünüyorum bide beşik gibi sağa sola sallanmiyormus  öyle duydum bazı şeylerden dolayı internetten sipariş edecem kullanmazlar bilgi verebilirmi

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben pişman oldum bundan almadığıma 4 aydır bebeğim yanımda uyuyo beşiğe koyuncada aklım onda kalıyodu uyuyamıyodum burnu kapanmış mı acaba vs. Diye diyee yerinde olsam bundan alırım canım 
(27 puan) tarafından
Alicam canım ama normal beşik gibi sallaniyormu onda terettuteyim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kac yasina kadar kullanilir acaba o onemli. Az bi sure icinse alma derim bilgim yok. Ben park yatak aldim hem odadna odaya tasimak hem baska yere giderken alcantasina koyup goturebilmek icin. Hemde aallaniyor buyuyuncede oyun tuneli gibi kullanilabilir die. Portatif hafif seyleri seviyorum temizligi de kolay . Bu biraz buyuk duruyor eger odanda yerin varsa ve uc yasina kadar kullanma sansin varsa al. 
0 oy
(3,455 puan) tarafından
Benimki bundan doğduğundan beri bunda yatıyor çok memnunum şimdi 6 aylık oldu iki kenarda yukarda 
0 oy
(1,963 puan) tarafından

Bende bundan dusunuyorum sallaniyo saniyodum sallanmiyomuymus :ermm:

(411 puan) tarafından
Ben kullanıyorum canim cok memnunum kizim 8 aylik. Simdiye kadar 3 kademesini de kullandim. Su an kizim ayaga kalkip dikildigi icin en alt kademede duruyor. Kalkinca besikten dusme ihtimali sifir kafam rahat ediyor. Hem bi tarafinin acik olabilmesi cok iyi benim yatagimin yaninda, alip birakmasi kolay oluyo. Sallanma isi de şöyle  , hafif ileri geri sallaniyor. Istenilirse sallanma ozelligi kapanabiliyor. Benimki tam aynisi degil ama cok benziyor. Ben sallamaya ihtiyac duymadigim icin kapattim hic sallamadim. Asagiya fotosunu atiyorum.
(1,963 puan) tarafından
Tesekkur ettim canim bende bunu dusunyrm buyuk ihtimal alicaz.. insallah bende cok gerek duymam sallamaya ama bebis durmzsada gerekcek
(27 puan) tarafından
Yazıyı sonradan gördüm kusura bakma evet kullanışlı birseye benziyor fakat sallanması şart ya en azından benim için bilmedim bende
(411 puan) tarafından
Evet tabiki sart. Bende her ihtimale karsi sallanir almak istedim. Aslinda ilk baslarda biraz salladim besigi ama dedimki sonra sallamadan da uyutabilirim , sirf ben salladigim icin aliscakti sallanmaya o yuzden sallamadim cok şükür zorlamadi beni. Ama kimi bebek gazlı felan oluyo sallanmak istiyo.
(1,963 puan) tarafından
Ne guzel masallah ona :) insallah bizmkide oyle olur sallama gerekmz
0 oy
(411 puan) tarafından

image

su an tabi acik tarafi yataga dönük. Bu doğumdan once cekmistim.
(411 puan) tarafından
Su an bu hâlinden eser yok cibinlik söktüm:D korumalıklar asagi kaydi felan :D 800 tl almistim bursa çarşıdan.
(1,963 puan) tarafından
Hadi ya :)  anladim bnde netten baktm sadce gidip bakmadım o civarlarda butce ayirdim insallah cok daha pahalı olmz
(411 puan) tarafından
Valla biz alali 9 ay oluyo canim bide o zaman adam yenileri 1200 e gelcek felan demisti bilmiyom dogru mu yalan mi ama mutlaka artmıştır fiyatlar
(1,963 puan) tarafından
1000i gecmz insallah ya tamamdir canim tesekkur ettim tekrardan :)
(411 puan) tarafından
Rica ederim :)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 451 göst.
0 oy
3 cevap 185 göst.
23 Ağustos 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Alyakus (2,685 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 60 göst.
29 Aralık 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Fadik (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 335 göst.
4 Ekim 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Nil-1! (22 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,885 soru

24,104,523 cevap

332,614 kullanıcı

...