0 oy
391 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (734 puan) tarafından
Kızlar oğlum 16 aylık, denizde kullanmak için kolluk mu simit mi almalıyım suyu çok seviyor denizde rahat rahat oynaması için hangisi daha iyi olur ?

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bizde ikisindende var yukarda havuz var bakalım bu sene deneyim yapcaz bizde 2 yaşında 
(734 puan) tarafından
Bizde bu yaz tatile gideceğiz ama hangisini alsam bilemedim ikisini birden de alamam
tarafından
Biz daha tecrübe etmedik ama bana simit daha mantıklı geliyor daha çok korur çocuğu gbı
(734 puan) tarafından
Tecrübeli anneler cevap verir inşallah bakalım kararsızım :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim kızımda haziranda 1 yaşına girecek. Bu gölgelikli bebek simitleri var alttan giymeli ondan alicam ben.
0 oy
(15,569 puan) tarafından
İlk tatilinde kızıma 15 aylıktı  ikisini de almıştım ama kollukla cesaret edemedi ördekli simit almıştık onunla girmişti havuza 
(734 puan) tarafından
Simit daha mantıklı o zaman
0 oy
(150 puan) tarafından
Kolluk için erken canım simit al ben de kolluk alıp bi hata yapmıştım kucağımıza gezdirdik denizde de havuzda da  
(734 puan) tarafından
Bende öyle yapayım o halde kollukla daha iyi suya girer diye düşünmüştüm ama korkarsa da zor olur
(150 puan) tarafından
Cocuk değil de kuzum ben kendim bırakmaya cesaret edemedim hani daha kulluğun onu kaldırabileceğini bilmediği için ne yapacağını şaşırır cocuk diye

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 592 göst.
0 oy
1 cevap 73 göst.
0 oy
1 cevap 177 göst.
12 Temmuz 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Ozge26 (46 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 158 göst.

Kategoriler

1,469,657 soru