+1 oy
352 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (40 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Şimdi hanımlar benim kaynimin nişanı var benim göğüs 112 bel 96 basen 120 genelde 48  beden giyiyorum 167 boyum daha çok basen sorunum var nasıl bir elbise Alican bilmiyorum yani internetten alsam üzerimde nasıl durur onu kestiremiyorum tavsiyesi olan varsa çok mutlu olurum ne olur yardımcı olun 

6 Cevaplar

+1 oy
(7,136 puan) tarafından
Hafif kabarık bir model olabilir cnm kalçalarını basenlerini kamufle eder hani şu prenses model dedikleri modelden. Bi koyu renk tercih edersen daha iyi olur daha kapatıcı olur bence
(40 puan) tarafından
Evet olabilir haklısın işte modeller kafama yatmıyor
-Reklam-
+1 oy
tarafından
düzenlendi

image

image

image

image

Mevlana model alabilirsin benimde belim ince ama basen var o model çok hoş duruyor 

(40 puan) tarafından
Evet olabilir ama model bulamıyorum yani yaşıma uygun büyük beden yok 22 yaşındayım doğum yaptım gebelikten dolayı kilo aldım
tarafından
Modaselvim e bak daha bugün aldım iki tane çok güzel elbiseler var cıvıl cıvıl
(40 puan) tarafından
Hmm tmm bı bakım inşallah bulurum kafama gore
tarafından
Ekliyorum yukarı
(40 puan) tarafından
Link atarmisin canım güzel gorunuyorlar
tarafından
Kuzum reklam sayiliyor sanırım ondan link onayı vermiyor modaselvim uygulamasıni indirip bakabilirsin güvenilir sayfa ben hep alıyorum ama bazıları dar kalıp ona dikkat et
(40 puan) tarafından
Tmm canım sağol
0 oy
tarafından
Belden oturtmalı eteği Mevlana kesim olanlar kapalimisin acikmi resim ataym ona gore
(40 puan) tarafından
Kapalı cnm
0 oy
tarafından
Kilom kaç cnm
0 oy
(4,950 puan) tarafından
Bence gidip dokunup deneyip alman gerek basenden ve göğüsten yana sıkıntı yaşarsın 
0 oy
(7,278 puan) tarafından
Bence mağaza mağaza gez canım bakarak deneyerek al ve koyu renk olursa daha iyi olur 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,471,664 soru

24,101,690 cevap

332,450 kullanıcı

...