0 oy
143 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (883 puan) tarafından
Kızlar bebek bezi öneride bulunabilirmisiniz uygun olarak ne alabilirim. 40 günlük bebeğim var öyle bir marka kullanmadım hep ne uygunsa onunaldım kullandım yaramıyor pişik yapıyor durumum olmadı çok şükür ama çok sık değişim yaptığım için sanırım olmadı her emzirme öncesi mutlaka altını alıyorum bazen kakasını yapıyor değişim yapıyorum tekrar yapıyor ben aceleci davranıyorum o yüzden bezde buz gibi eriyor. Aman onun totosu sağolsun tabi. Önerileriniz varsa sevinirim

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben hep molfix kullandm canm
(883 puan) tarafından
Aslında bende molfix daha çok kullandım indirimde bulunca aldım slepy kullandım ama o beden olarak cabuk beden atlıyor daha ufak kalıbı. Birde bir yerden bez geldi yardım olarak ama onun satışını bulamadım eve beybi mi ne yazıyor üstünde
-Reklam-
0 oy
(1,224 puan) tarafından
Canım altını alırken hemen kapama 3 5 dk havalansin gözet ama yoksa batırır her yeri sonra zeytinyağı sür poposuna kapa pişiğe organik çözüm pişik kremi bizde pek etki etmiyor şuan havalar iyice ısınıyor günlük duşa sokarsın zaten ve elinden geldikçe havalandir çok rahatlar bebek bezine gelirsek pure baby kullanıyorduk bizde pişik olmadığı için babamlar eşim ne alırsa onu kullanıyorum stok olarak sorun olmuyor hiç 
(883 puan) tarafından
Evet gercekten şu havalar ısınsada sürekli totsunu yıkasak elimden geldiğince havalandırmaya çalışıyorum ve evet sıksık her yer batıyor bugün iki koltuğumda battı yarın temizlik var :)) beyfendi olduğu için her an herşey olabiliyor. Bende zeytin yağı kullanıyorum hatta sadece totosuna değil bakım yağı olarakta bacaklarına falan sürüyorum annem hep bize öyle yapmış büyüdük gittik pamuk gibi cildimiz var. Brnfe bir araştırayım dediğiniz markayı teşekkür ederim
(1,224 puan) tarafından
Rica ederim canım havalar tam bı isinsa kızımla camis gibi sudan cikmicaz evde şort tişört gezdiriyorum rahat ediyor aile hekimimiz bişey dedi çok da haklı çocukları kendiniz gibi düşünün eğer siz bunaliyorsaniz çocuğa kat kat giydirmeyin siz terleyip duş aliyorsaniz çocuğunuzu da aldırın diyordu kendiniz gibi düşünün çocuğu diyordu çok da haklı biz sürekli o bezin içinde dursak uyuyamayiz ya :)
0 oy
tarafından
Baby me  pişik yapmıyor asla 
0 oy
(6,628 puan) tarafından
Prima premium care kullanıyorum ben çok memnunum. Ne pişik ne sızıntı. Tavsiye ederim. 
0 oy
(7,407 puan) tarafından
Iki yavrumada bimin bezini kullandim sizma fln asla yok
0 oy
(440 puan) tarafından
doğduğundan beri prima premium care kullanıyorum hiç pişik olmadı.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 96 göst.
27 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mery44301 (83 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 880 göst.
19 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Mrs. Boz (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 610 göst.
6 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,864 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 522 göst.